Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek hihetetlen dühöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek hihetetlen dühöt a lányok iránt, hogyan csillapítsam?

Figyelt kérdés
Utálom őket rettenetesen,mert rondának születtem és észre sem vesznek,undorodnak tőlem.Soha nem is volt kapcsolatom,nem tetszettem még egyiknek sem,az utcán is inkább másfelé néznek,amikor elmegyek mellettük,sehol nem jönnek a közelembe.Akkor uralkodik bennem a legnagyobb düh,amikor vigyorogva jönnek egy másik fiúval vagy fb-n látom,hogy ajnározzák őket milyen szépek és ekkor biztos hízik a májuk és engem,mint rondaságot csak kinevetnek és szánalmasnak tartanak.Olyankor az utcán is legszívesebben mindet agyonverném.
2014. máj. 27. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

18:

Nagy tévedés. Pont minden főbb emlősfajnál is az figyelhető meg, hogy a hímek 20-30%-a párzik a nőstények 80%-ával.

A többi férfi egyed más fajokban is túl béna ahhoz, hogy nőket szerezzen magának.

2014. máj. 27. 19:40
 22/61 anonim ***** válasza:

és ez azt jelenti, hogy az a 20-30% primitív?

természetes szelekció, mint fogalom.. megvan?

de egyébként elismerem, igazad van.. bár ha azt nézzük, aki nem jut nőstényhez, az elpusztul úgy, hogy a genetikája eltűnik.. nemhiszem, hogy a természet őket szánta jobbnak, vagy kevésbé primitívnek...

2014. máj. 27. 19:48
 23/61 anonim ***** válasza:

Nem írtam hogy primitív. (Ez nem tudom honnan jött neked.) Csak hogy a maradék 70-80% béna a csajozáshoz. Nem tud nőzni. Nem érdemel és ezért nem is kap szexet az alapján, amit nyújtani tud.

Lehet valaki Einstein, a dalai láma, lehet bármennyire okos, bármennyire jó ember. Ha nem ért a nőkhöz és emiatt nem tud szaporodni, akkor genetikailag halott, ahogy te is írtad, hiszen nem lesznek utódai. Ezért is nem igaz az a mondás, hogy "b-.aszni még a kutya is tud". Mert nem. Nagyon sok férfi nem tud b-.aszni, hiába akármennyire okosak, vagy rendesek (hiszen ezek nem szempontok). Egyetértek azzal, amiket mondasz.

Én tudom, hogy 1000 év múlva egy módon leszek életben: Ha utódokat hagyok a világra, akiknek az utódai még akkor is élni fognak. Ahogy benned, bennem és mindannyiunkban él tovább az összes sikeres elődünk, aki sikerrel szaporodott és az utódai a mai napig életben maradtak. Akik pedig nem, azok eltűntek örökre, minden nyom nélkül.

2014. máj. 27. 19:57
 24/61 anonim ***** válasza:
És az miért baj, ha elpusztul és eltűnik a genetikája? A Föld természetének pont az lenne a jó, ha az egész emberiség kipusztulna, ugyanis a legkárosabb faj, amellett, hogy primitív is. :D
2014. máj. 27. 19:57
 25/61 anonim ***** válasza:
Hmm, hát azért Einstein neve fennmaradt, a Tiédre pedig senki nem fog emlékezni 2-3 generáció múlva.
2014. máj. 27. 20:00
 26/61 anonim ***** válasza:

"Nem mondtam, hogy a férfiak közt nincs rengeteg primitív... ezért is találják meg a hozzájuk illő hasonló "társat". És ez a szerencséjük a nőknek is, hogy rengeteg embert meg tudnak vezetni."

erre gondoltam.. ez kb azt fejti ki, hogy a nők primitívek és a férfiak közt is vannak primitívek, ezért tudnak társra lelni egymásban

aki az emberiség kihalását kívánja, az lásson neki.. kezdje magával:D persze, sokat ártunk meg minden, de ha kiírtjuk magunkat jobb lesz? "boldog a heringek, mert ők öröklik a Földet".. ja.. kár, hogy nincsenek tudatában:D

és az emberből is kihal az, aki nem képes párosodni.. ezvan.. de az ilyen ne a nőkre haragudjon! a nők ugyanolyanok mint a férfiak.. nincs túl összetett gondolkodásuk nekik sem, és nem készítenek táblázatot, hogy melyik férfit válasszák.. sőt, sokkal érzelemközpontúbbak.. nem értem miért tekinti pár férfi idegen fajnak a nőt...

2014. máj. 27. 20:02
 27/61 anonim ***** válasza:
amúgy Einstennek a felesége mellett 6 szeretője volt élete során, a dalai láma pedig reinkarnálódik:D
2014. máj. 27. 20:04
 28/61 A kérdező kommentje:
azért nőtt 100 év alatt 1 mlliárddal a Föld lakossága,mert a hímek 30%-a párosodik csak.
2014. máj. 27. 20:15
 29/61 anonim ***** válasza:

24:

Nem. Te ezt abszolút szubjektív nézőpontod mondod, ítéled meg.

A valóság az, hogy minden élőlénynek az a célja nem tudatosan (ember, kutya, majom, krokodil, lazac, kaktusz, baktérium), hogy túléljen genetikailag, amihez pedig szaporodni kell. Az ember kétnemű, ezért itt ehhez a dugáson keresztül vezet az út.

25:

Olvastam valahol, hogy az emberiség 2 millió éves létezése alatt már több, mint 100 milliárd ember élt a Földön. Ezek közül mennyinek emlékszünk a nevére? Vagy a most élő 7 milliárd közül mennyiének fognak emlékezni 500 év múlva? Érted amit mondok? Most az átlagemberekről beszélünk, a noname emberekről. Akkor mondjuk nem Einsteint hozom példának, hanem Einstein kollégiumi lakótársát, aki egy német faluban lett fizikatanár. Sosem nősült meg és az előző század első felében élt. Hányan emlékeznek rá ma? Hányan fognak később? Nem Einstein vagy a dalai láma számít az átlagnak, hanem ezek.

Még egyszer, mindenkinek:

Én tudom, hogy 1000 év múlva egy módon leszek életben: Ha utódokat hagyok a világra, akiknek az utódai még akkor is élni fognak. Ahogy benned, bennem és mindannyiunkban él tovább az összes sikeres elődünk (az az elődünk is aki 10 000 éve a hómezőkon vadászott, az is aki 2 millió éve a fán lógott), aki sikerrel szaporodott és az utódai a mai napig életben maradtak. Az elődeink így élnek bennünk most is. Akik pedig nem szaporodtak, azok eltűntek örökre, minden nyom nélkül.

2014. máj. 27. 20:15
 30/61 anonim ***** válasza:
ha belegondolsz, a 6milliárdos lakosságból elég ha 500millió férfi talál párt és csinál 2 gyereket.. ez az emberiség... 12,valamennyi%-a?:D
2014. máj. 27. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!