Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek hihetetlen dühöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek hihetetlen dühöt a lányok iránt, hogyan csillapítsam?

Figyelt kérdés
Utálom őket rettenetesen,mert rondának születtem és észre sem vesznek,undorodnak tőlem.Soha nem is volt kapcsolatom,nem tetszettem még egyiknek sem,az utcán is inkább másfelé néznek,amikor elmegyek mellettük,sehol nem jönnek a közelembe.Akkor uralkodik bennem a legnagyobb düh,amikor vigyorogva jönnek egy másik fiúval vagy fb-n látom,hogy ajnározzák őket milyen szépek és ekkor biztos hízik a májuk és engem,mint rondaságot csak kinevetnek és szánalmasnak tartanak.Olyankor az utcán is legszívesebben mindet agyonverném.
2014. máj. 27. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
10. Nem mondtam, hogy a férfiak közt nincs rengeteg primitív... ezért is találják meg a hozzájuk illő hasonló "társat". És ez a szerencséjük a nőknek is, hogy rengeteg embert meg tudnak vezetni. :D
2014. máj. 27. 18:35
 12/61 anonim ***** válasza:
38%

Először is:

Ne másra vetítsd ki azt, hogy ilyen genetikai tulajdonságokkal rendelkezel.

Másodszor: Kezdj el edzeni, az öltözködéseden, megjelenéseden változtass. Tudom, sablontéma, de az ilyen önbizalmat is ad, ami akár vonzó is lehet, és megszűntetheti a rossz kisugárzásod, ami a gyűlöletből fakad.

(Jah, aki azt írja, hogy legyél pénzes, az csak akkor jön be, ha k**rvákat akarsz, normális kapcsolatra nincs esélyed, ha a pénzeddel kérkedsz)

2014. máj. 27. 18:43
 13/61 anonim ***** válasza:
38%

Mondanán, hogy csináld azt mint az a amcsi rendező fia, de egy csaj sem ér meg 30év fegyházat, ahol minden nap fenékbe raknak nálad 2x nagyobb hiperpigmentált újmagyarok.

Tehát inkább maradj meg magadnak. Kezdj el valami hobbit, találd fel otthon valamivel magadat.

Szerezz be egy olyan dolgot amit imàdsz. Pl egy autót, az többet ér mint a nők. Az nem kosaraz ki, szereti/meghálálja ha szereted,- törődsz vele, nem csal meg és nm használ ki. Meg dugaszolni nem lehet, dehát arra ott vannak a nők...

2014. máj. 27. 18:49
 14/61 anonim ***** válasza:
Legyen egy kutyát, költözz ki egy tanyára, ahol nem érnek nap mint nap az "ingerek", és hidd el, olyan gyönyörű életed lesz, hogy csuhaj! :D
2014. máj. 27. 18:55
 15/61 anonim ***** válasza:
Hú, te is jó nagy gyökér lehetsz 13-as.
2014. máj. 27. 18:56
 16/61 anonim ***** válasza:
Merthogy?
2014. máj. 27. 19:10
 17/61 anonim ***** válasza:
the supreme gentleman
2014. máj. 27. 19:13
 18/61 anonim ***** válasza:

jaj értem!

szóval mivel a nők primitív lények, csak az a pasi tud becsajozni, aki hasonlóan primitívek.. igaz?

háhXD gyökerek:D érdekes, hogy a világon minden faj minden egyedének 90%-a párhoz jut több milliárd éve, mégis ők a primitívek...

2014. máj. 27. 19:26
 19/61 anonim ***** válasza:
18. A világon minden faj? Na azért ilyen messzi távlatokba ne láss már el! :D Lehet az idegen civilizációk sírva röhögnek a mi primitív "pár"kapcsolatainkon. :D
2014. máj. 27. 19:33
 20/61 anonim ***** válasza:

tudtam, hogy valaki beleköt:D de ha azt írtam volna, hogy "a z általunk ismert világon".. a csigák akkoris megsértődnek..:D meg az amőbák.. gombák... a legtöbb eukarióta.. baktériumok.. a vírusok (már ha élőlénynek tekintjük őket).. Jabba a Hutt (ő is hímnős).. ilyesmi..

de szóval nem ez a lényeg!:D

2014. máj. 27. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!