Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek hihetetlen dühöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek hihetetlen dühöt a lányok iránt, hogyan csillapítsam?

Figyelt kérdés
Utálom őket rettenetesen,mert rondának születtem és észre sem vesznek,undorodnak tőlem.Soha nem is volt kapcsolatom,nem tetszettem még egyiknek sem,az utcán is inkább másfelé néznek,amikor elmegyek mellettük,sehol nem jönnek a közelembe.Akkor uralkodik bennem a legnagyobb düh,amikor vigyorogva jönnek egy másik fiúval vagy fb-n látom,hogy ajnározzák őket milyen szépek és ekkor biztos hízik a májuk és engem,mint rondaságot csak kinevetnek és szánalmasnak tartanak.Olyankor az utcán is legszívesebben mindet agyonverném.
2014. máj. 27. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

28:

Igen bmeg, mert képzeld, egy férfinek lehet több nőtől is gyereke!

Meg még mondjuk van egy másik ugyanennyi harmad, akinek életében jut 1-2 nő.

Nem is beszélve arról hogy így kell nézni: Most kezdünk visszatérni az ősközösséghez, ahol tényleg csak minden harmadik férfi párosodott mondjuk. Mióta van civilizáció és család, ugye azóta kb. minden férfinek juttot egy nő. Ilyen volt az utóbbi párezer év. Tényleg nehéz volt 1-2 nővel többel szexelni életedben, de jutott is minden férfinek szinte 1-2 nő. Mert a nőket és a férfiakat ráfogták arra, hogy házasodjanak (szaporodjanak) egymással. Most viszont megint ugyanaz van és lesz lassan párzási szempontból, mint ami az őskorban volt százezer, millió évekig. Megint mindenki azt csinál amit akar és megint mindenkit az ösztönei vezethetnek.

Értsétek meg hogyha 100, 200 vagy 1000 éve születtek, akkor jutott volna mindenkinek nő, mert olyanok voltak mindenhol a társadalmi berendezkedések. Az állam is a házasságot támogatta és azt, hogy lehetőleg családok létezzenek és jusson mindenkinek egy pár. De ha az őskorba, vagy napjainkba szület(te)tek, akkor meg (megint) nem jut nő mindenkinek.

2014. máj. 27. 20:20
 32/61 anonim ***** válasza:
igazából szépek ezek a számolgatások, de a lényeg annyi, hogy a rendszer jól működik.. a férfinak a nő kell, a nőnek a férfi.. ha férfiként utálod a nőket, akkor nem a rendszer borul, csak te esel ki belőle..
2014. máj. 27. 20:22
 33/61 anonim ***** válasza:
nem jut nő... ha a számokat nézed nem.. ha ott ülsz a gép előtt nem.. ha kimész és csajozol, akkor jutni fog és kész!
2014. máj. 27. 20:24
 34/61 A kérdező kommentje:

29:

te max egy generáció erejéig biztosíthatod az utódlást,ha csak nem számolsz azzal,hogy a fiad 1000 évig él majd.mert mi van,ha ő meg nem talál párt és nem lesz gyermeke?

30:

abból a 6 milliárdból 3 milliárd férfi.na most ha ennek a 30 százaléka talál párt,ami 900 millió és csinál mind 2 gyereket----->az 1.8 milliárd puja

igen ám,de a maradék 2.1 milliárd férfinak nem lesz utódja az elméletetek alapján,ami azt jelenti,hogy 300 millió mínuszban jöttünk ki.így bizony rövid idő alatt kihalna az emberiség.arról nem is beszélve,hogy utódlás szempontjából a nő és a férfi azonos.szóval annak a 900 millió férfinak 900 millió nőtől lesz gyereke(jó esetben) és a maradék 2.1 milliárd nő kihal.

így számolva egy generáció alatt 6 milliárdról 1.8 mlliárdra csökkenne az emberiség lélekszáma.

2014. máj. 27. 20:25
 35/61 anonim ***** válasza:

33:

Így van. De úgy nézem az elméleti "szakemberből" nehezen lesz gyakorlati szakember.

2014. máj. 27. 20:25
 36/61 anonim ***** válasza:
de a maradék 2.1 milliárdból 1.5 milliárd nyugdíjas és óvodás, a maradék 600 milla meg már az előző generációnál talált párt magának:D
2014. máj. 27. 20:26
 37/61 anonim ***** válasza:
35ös.. nem hát.. de nem is akar, hisz utálja a nőket... akkor meg mit számolgatja őket?
2014. máj. 27. 20:27
 38/61 anonim ***** válasza:

34:

Megint túlgondolod. Igen, lehetséges hogy a fiamnak nem lesz gyereke. Vagy az ő fiának. Vagy az egész országot atomtámadás pusztítja el 100 év múlva és meghal minden leszármazottam.

De azért nem én vagyok a felelős! Én megteszem a magamét és az nekem elég. Megteszem a tőlem telhető legtöbbet. Minél több utódom lesz, akiknek minél jobb életkörülményeket biztosítok és ha lesznek fiúk, akkor őket megtanítom nőzni. Aki kihozza magából a maximumot és megtesz minden tőle telhetőt, az dőlhet hátra, mert mindenre befolyással volt ilyen téren pozitív irányba, amire befolyással lehetett.

2014. máj. 27. 20:31
 39/61 A kérdező kommentje:
De mi értelme,hogy senkiket szaporítasz?Semmi.
2014. máj. 27. 20:33
 40/61 anonim ***** válasza:
29. Persze, többezer éven keresztül minden utódodnak lesz gyereke, nem történik soha semmi, mert így megy ez. Aztán lehet, már a gyereked is homoszexuális lesz és baxhatod a genetikádat, meg hogy fentmaradsz 1000 évig. :D
2014. máj. 27. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!