Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ekkora divat a testépítés?

Figyelt kérdés

Már úton-útfélen olyan emberekbe botlok,főleg a 30 alattiak körében,akik rendszeresen járnak edzeni(pl.konditerembe)és mellé étrend alapján étkeznek.Facebook-ra posztolgatja az összes fiú a gyúróssal kapcsolatos motivációs idézeteket na meg a félmeztelen képeket,a csajok is lájkolgatják a bodybuilding oldalakat,sőt közülük is egyre több kezdi el a konditermi edzést.Ehhez jön még az,hogy már mindenki táplálékkiegészítőt meg tömegnövelőt szed stb. stb.

A fiúk már szinte kiközösítik azt,aki nem kondizik,a lányoknál alapelvárás a kidolgozott,izmos test.

Bevallom,én is rendszeresen végzek súlyzós,illetve saját testsúlyos edzést jó ideje,de ez már túlzás,ahogyan szinte az életük középponti témájává válik a legtöbb embernek.Én csak azért csináltam/csinálom,mert egy gyerekkori betegség következtében kórosan lesoványodtam és helyre hoztam a testemet.Nem vagyok kigyúrt,de elértem egy normális alkatot,ennél több nem kell.Miért kell tényleg olyan fizikumot kifejleszteni,amivel élsportolók rendelkeznek?

A lányok egy szálkás izomzatú fiút is simán legebéznek már,szégyen.

2014. ápr. 21. 13:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Boldogok a lelkiszegenyek mert övék a Mennyek országa.
2014. ápr. 21. 15:51
 32/39 Osynho ***** válasza:
Ezt adom! :)
2014. ápr. 21. 15:53
 33/39 Osynho ***** válasza:
Kérdező, várom a hozzászólásodat! :) Esetleg utánaolvastál és rájöttél a dolgokra?
2014. ápr. 22. 12:15
 34/39 anonim ***** válasza:
Hiába is vitatkoztok, akik kondizni járnak, képtelenek elviselni a kritikát, mert azt hiszik, hogy ők a legokosabb emberek, és aki nem jár az egy lúzer. Nem tűrik, ha valaki más véleményen van, akár észérvekkel is, és azt mondja, kösz, de ebből a mesterséges szarból én nem kérek. Beképzelt banda, akik számára nem is ember, akinek nem tetszik a gusztustalanra kigyúrt test. Azt hogy az agyuk is átalakul izommá, észre sem veszik, pont e miatt. De leszólnak mindenkit, akik más véleményen vannak, és azt mondják, hogy megpróbálok természetes ételeket enni és a kondimat hasznos munkával karban tartani. Mert szerintük csak az a tökéletes, amit ők csinálnak, az a szép, amit ők annak tartanak. Ha valakinek nem tetszik, akkor pedig tűzzel vassal megpróbálják lejáratni és meggyőzni, hogy márpedig nincs igaza, és igenis normális dolog a testépítés. Márpedig nem az, csak egy idióta divat olyanoknak, akik így akarnak feltűnni, mert a média annyira átmosta az emberek nagy részének az agyát, hogy azt hiszik, az a jó csávó, aki gyúr. De nézzetek csak minél több tévét, gyúrjatok csak nyugodtan, és higgyétek csak, hogy ti vagytok a menők. Én meg addig élem a normális életemet, és élvezem, boldog vagyok a testemben úgy ahogy az van, és nem mérgezem jobban, mint amennyi az elkerülhetetlen. Van szabadidőm, egészséges vagyok, és képes vagyok intelligens nőkkel is kommunikálni, nem csak plázacicákkal.
2014. ápr. 22. 15:56
 35/39 anonim ***** válasza:
34-es én nem értem miért nem lehet normális ember aki jár kondiba :D
2014. ápr. 22. 16:42
 36/39 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket a több millió emberre rámondott általánosításokat. Miért mérgezi magát,aki fehérjeport iszik? Meg kéne nézni,hogy amit esztek mivel van tele,milyen színezőanyagokkal,állagjavítókkal.Utána kéne nézni,hogy pl. a tejsavófehérjének milyen pozitív élettani hatásai vannak,míg pl. a kólának,virslinek,párizsinek,kekszeknek mi. Azt meg végképp nem értem,hogy miért zavar mást,hogy ha valaki ténylegesen izmos,száraz fizikumot épít fel,nem pedig csak izmoska,zsíroska,vizeske testet. A mai világban egy hatalmas kincs van az emberek birtokában,mégpedig az internet,ahol annyi információra lelhetünk rá. Nem értem,hogy miért nem lehet kicsit használni,mielőtt agymenésünk támad. A kedves kérdező meg megtermeli magának az ennivalót,meg vannak emberek,akik szintén ezt teszik,de kérdezem én,hogy mi primitív városlakók hogy termeljük meg a napi élelmet? Tartsak birkát,marhát,disznót,csirkét,lovat a gangon? Mellesleg,ahhoz hogy felépítsen valaki egy jó fizikumot,az egész életmódját át kell alakítani,mert anélkül ez nem megy. Ez 0-24 órás sport. Minden étkezés,edzés,alvás számít.
2014. ápr. 23. 09:03
 37/39 Osynho ***** válasza:

Kedves 34-es 67%-os! Én szívesen viselem a kritikát, sőt szeretem a racionális érvelésen alapuló vitákat. Pont ezért írok ide, hogy ilyenekről társalogjak. Egyébként, hidd el, hogy telibef.som a sztereotípiákat, begyöpösödött, tudás nélküli véleményt fennhangon, mint általános igazságot szajkózó népcsoportot. Nem tartom, magam felljebbvalónak, midnenkinél okosabbank, de feltettem pár kérdést neked is a kedves kérdezőnek is, mégsem kaptam rájuk választ. Tehát az észérvekkel ne gyere, mert egyet nem sikerült felhoznod, csak puffogtatod az általánosításaidat. Nyilván semmi közöd a témához, de szilárd, kőbe vésett véleményed van. Én senkit nem szóltam le. Aki nem szeretne edzeni ne eddzen. Aki nem akar táplálékkiegészítőket enni, ne egyen. Itt csakis te (és a kérdező) az, aki elítél másokat (ismeretek nélkül), majd leírod, hogy én leszólok másokat (és minden gyúrós, ugye). Az, hogy neked nincs akaraterőd, kitartásod ehhez a sporthoz és ez bánt téged, ne vigyen már el ebbe az irányba.

Szóval, ha gondolod, olvasd vissza a korábban leírt kérdéseimet és válaszolj rájuk. Vagy fröcsögj tovább nyugodtan, nekem az is jó, szórakoztat. Szívesen eszmét cserélek, ha valami érvet is sikerül villantanod. És ez vonatkozik a kérdezőre is.

Szép estét.

2014. ápr. 23. 20:01
 38/39 A kérdező kommentje:
Ugye eljutott az agyadig,hogy én is "gyúrok"?
2014. ápr. 23. 20:51
 39/39 Osynho ***** válasza:
eljutott. akkor válaszolsz? :-D
2014. ápr. 23. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!