Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a testépítés?
Már úton-útfélen olyan emberekbe botlok,főleg a 30 alattiak körében,akik rendszeresen járnak edzeni(pl.konditerembe)és mellé étrend alapján étkeznek.Facebook-ra posztolgatja az összes fiú a gyúróssal kapcsolatos motivációs idézeteket na meg a félmeztelen képeket,a csajok is lájkolgatják a bodybuilding oldalakat,sőt közülük is egyre több kezdi el a konditermi edzést.Ehhez jön még az,hogy már mindenki táplálékkiegészítőt meg tömegnövelőt szed stb. stb.
A fiúk már szinte kiközösítik azt,aki nem kondizik,a lányoknál alapelvárás a kidolgozott,izmos test.
Bevallom,én is rendszeresen végzek súlyzós,illetve saját testsúlyos edzést jó ideje,de ez már túlzás,ahogyan szinte az életük középponti témájává válik a legtöbb embernek.Én csak azért csináltam/csinálom,mert egy gyerekkori betegség következtében kórosan lesoványodtam és helyre hoztam a testemet.Nem vagyok kigyúrt,de elértem egy normális alkatot,ennél több nem kell.Miért kell tényleg olyan fizikumot kifejleszteni,amivel élsportolók rendelkeznek?
A lányok egy szálkás izomzatú fiút is simán legebéznek már,szégyen.
Kedves 34-es 67%-os! Én szívesen viselem a kritikát, sőt szeretem a racionális érvelésen alapuló vitákat. Pont ezért írok ide, hogy ilyenekről társalogjak. Egyébként, hidd el, hogy telibef.som a sztereotípiákat, begyöpösödött, tudás nélküli véleményt fennhangon, mint általános igazságot szajkózó népcsoportot. Nem tartom, magam felljebbvalónak, midnenkinél okosabbank, de feltettem pár kérdést neked is a kedves kérdezőnek is, mégsem kaptam rájuk választ. Tehát az észérvekkel ne gyere, mert egyet nem sikerült felhoznod, csak puffogtatod az általánosításaidat. Nyilván semmi közöd a témához, de szilárd, kőbe vésett véleményed van. Én senkit nem szóltam le. Aki nem szeretne edzeni ne eddzen. Aki nem akar táplálékkiegészítőket enni, ne egyen. Itt csakis te (és a kérdező) az, aki elítél másokat (ismeretek nélkül), majd leírod, hogy én leszólok másokat (és minden gyúrós, ugye). Az, hogy neked nincs akaraterőd, kitartásod ehhez a sporthoz és ez bánt téged, ne vigyen már el ebbe az irányba.
Szóval, ha gondolod, olvasd vissza a korábban leírt kérdéseimet és válaszolj rájuk. Vagy fröcsögj tovább nyugodtan, nekem az is jó, szórakoztat. Szívesen eszmét cserélek, ha valami érvet is sikerül villantanod. És ez vonatkozik a kérdezőre is.
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!