Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a testépítés már a nők körében is?

Figyelt kérdés

Nem a sima fitnesz dolgokra gondolok. Hanem, akik szedik azokat a porokat, meg csak csirke combot hajlandók enni.

Mindezt úgy, hogy teljesen átlagos, jó külsőjük van, s ezzel a maszlaggal csak elcsúnyítják.

2013. aug. 15. 13:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Divat lett? Én nem vettem észre. Legalábbis Magyarországon nem. Azok a porok csak kaják, semmi gonoszság, a csirkecomb meg inkább csirkemell lesz, és azzal sincs gond. Az átlagos és a jó nem egymás szinonimái, sajna manapság az átlagos női külső neméppen jó, de a férfiak többségének nagyjából mindegy, csak tegye szét a lábát. Az meg, hogy szerinted csúnya, a legkevésbé sem érdekel senkit, nem azért edzenek, hogy neked vagy bármelyik komplexusos gyökérnek tetsszenek. Elég átlagos nő van még, ne aggódj. Aki meg testépít, vagy bármit sportol, jól teszi.
2013. aug. 15. 13:24
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert egészségesen táplálkozni és szépnek lenni jó.
2013. aug. 15. 13:28
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát sajna azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a külsőmmel, mivel fizikai munkát végzek. :).

Én most kapásból három nőt tudnék mondani az ismerősök közül, akik szedik ezeket a szereket.

És nem elhízottak.bár egy kis izom elférne rájuk, de nincs velük baj.

Ha valaki annyira sport híve, akkor ott a sima fitnesz, a küzdősportok, a kézilabda stb.

2013. aug. 15. 13:31
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Hú, Wash bácsi milyen szigorú ma. :)

Amúgy nekem tetszik (és igen pozitív csalódás), mikor egy csomó cicababa külsős csajt látok, akin látszik, hogy edz, megfogja a súlyokat és nem csak ugribugrizik meg salátán él.

Egyébként mi az a "sima fitnesz"?

2013. aug. 15. 13:35
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

"Ha valaki annyira sport híve, akkor ott a sima fitnesz, a küzdősportok, a kézilabda stb." A testépités hoz legyorsabban legnagyobb eredményt. Miért ne súlyzózzanak? Te akarod meghatározni,hogy mit sportoljanak?

A fehérje meg csak sima kaja...

2013. aug. 15. 13:36
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig szigorú vagyok (: De ebben a témában főleg. "Szerek", áhh...
2013. aug. 15. 13:42
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért tettem fel a kérdést, mert akkor bizonyára az én fejemben vagy a baj.

Pl ezek a képek.

[link]

2013. aug. 15. 13:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Szóval az a fekete bikinis átlagos külsejű lány, szerintetek jobban néz ki izmosan?
2013. aug. 15. 13:47
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
Egyrészt: sokkal, másrészt az a lány nem ilyen szálkás az év minden napján - sőt.
2013. aug. 15. 13:50
 10/22 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. aug. 15. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!