Miért olyan nagy divat a testépítés már a nők körében is?
Nem a sima fitnesz dolgokra gondolok. Hanem, akik szedik azokat a porokat, meg csak csirke combot hajlandók enni.
Mindezt úgy, hogy teljesen átlagos, jó külsőjük van, s ezzel a maszlaggal csak elcsúnyítják.
Hát sajna azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a külsőmmel, mivel fizikai munkát végzek. :).
Én most kapásból három nőt tudnék mondani az ismerősök közül, akik szedik ezeket a szereket.
És nem elhízottak.bár egy kis izom elférne rájuk, de nincs velük baj.
Ha valaki annyira sport híve, akkor ott a sima fitnesz, a küzdősportok, a kézilabda stb.
Hú, Wash bácsi milyen szigorú ma. :)
Amúgy nekem tetszik (és igen pozitív csalódás), mikor egy csomó cicababa külsős csajt látok, akin látszik, hogy edz, megfogja a súlyokat és nem csak ugribugrizik meg salátán él.
Egyébként mi az a "sima fitnesz"?
"Ha valaki annyira sport híve, akkor ott a sima fitnesz, a küzdősportok, a kézilabda stb." A testépités hoz legyorsabban legnagyobb eredményt. Miért ne súlyzózzanak? Te akarod meghatározni,hogy mit sportoljanak?
A fehérje meg csak sima kaja...
Köszi a válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert akkor bizonyára az én fejemben vagy a baj.
Pl ezek a képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!