Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a testépítés már a nők körében is?

Figyelt kérdés

Nem a sima fitnesz dolgokra gondolok. Hanem, akik szedik azokat a porokat, meg csak csirke combot hajlandók enni.

Mindezt úgy, hogy teljesen átlagos, jó külsőjük van, s ezzel a maszlaggal csak elcsúnyítják.

2013. aug. 15. 13:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán mi ez as "már a nők körében is"? Szerinted a nők megy külön faj, vagy mi? Miért ne csinálhatnának bármit, ami a férfiakat szórakoztatja?

Én nagyon örülök neki, hogy a lányok körében is egyre elterjedtem az egészséges életmód és az erő. Soha nem szerettem az unalmas sztereotípiákat és bigott nemi szerepeket, mindenkinek szíve joga azt csinálni, amit akar. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy napi 8 órát videójátékozik és pizzát eszik, egészségére, én nem fogom megszólni érte, de elvárom, hogy engem se csszegessen vagy tartson betegnek valaki, csak mert az én kikapcsolódásom az, amikor lemegyek edzeni. Nekem vannak céljaim a testemmel kapcsolatban. Vannak céljaim, arról, hogyan szeretnék kinézni és hogy miket akarok a testemmel csinálni, mire akarom, hogy képes legyen. És ha én azt testedzéssel meg csirke és különböző "szerek" zabálásával tudom elérni, akkor azt fogom csinálni. Nem kell mindenkinek szeretnie ezt, az benne a jó, hogy nem mindenki csinálja. Nincsen olyan dolog, ami mindenkinek jó, vagy amire mindenki alkalmas.

Egyébiránt meg azt is elhiheted, hogy azok az emberek (teljesen mindegy, hogy nők vagy férfiak), akik időt és energiát fektetnek a testük formálásába, pont leszrják, hogy Neked személy szerint ez tetszik-e vagy nem. Nem a te ízlésed körül forog a világ, az ő eredményük és munkájuk meg főleg nem.

2013. aug. 15. 16:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező,mit értesz por alatt? Aki sima fitness-t nyom,az sok esetben használ fehérjeporokat is,de ez nem egyenlő a koxal.Amit te belinkeltél nőt az más téma,az koxol,és nem néz ki jól,és én sem értem,hogy minek ez.De ha jól érzi magát vele,egészségére,ő is egy átlagos hülye,csak épp másban "szakember",mint a nagy átlag.
2013. aug. 15. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!