Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a testépítés?
Már úton-útfélen olyan emberekbe botlok,főleg a 30 alattiak körében,akik rendszeresen járnak edzeni(pl.konditerembe)és mellé étrend alapján étkeznek.Facebook-ra posztolgatja az összes fiú a gyúróssal kapcsolatos motivációs idézeteket na meg a félmeztelen képeket,a csajok is lájkolgatják a bodybuilding oldalakat,sőt közülük is egyre több kezdi el a konditermi edzést.Ehhez jön még az,hogy már mindenki táplálékkiegészítőt meg tömegnövelőt szed stb. stb.
A fiúk már szinte kiközösítik azt,aki nem kondizik,a lányoknál alapelvárás a kidolgozott,izmos test.
Bevallom,én is rendszeresen végzek súlyzós,illetve saját testsúlyos edzést jó ideje,de ez már túlzás,ahogyan szinte az életük középponti témájává válik a legtöbb embernek.Én csak azért csináltam/csinálom,mert egy gyerekkori betegség következtében kórosan lesoványodtam és helyre hoztam a testemet.Nem vagyok kigyúrt,de elértem egy normális alkatot,ennél több nem kell.Miért kell tényleg olyan fizikumot kifejleszteni,amivel élsportolók rendelkeznek?
A lányok egy szálkás izomzatú fiút is simán legebéznek már,szégyen.
Addig jó amíg legalább edzenek és nem a gép előtt döglenek vagy idiótán fogyóznak.
Nagy a megfelelési kényszer hisz a média egyfolytában a tökéletes testű sztárojat nyomatja
A baj azzal van hogy sokan fényképezgetik magukat,felrakják facebookra hogy gyúrnak,vagy lemennek dumálni sz*rnak az edzésbe és ezzel ledegradálják a sportágat.
Az étrend elég fontos hisz a tömegkaja elég fos minőségű.
Az idegesítő ha összevasárol 15 kiegészítőt és attól várja a fejlődést vagy csak felsőtestre edz a strandra..
nem tudom, ez terjedt el
nekem egyáltalán nem jön be a kigyúrt test, szerintem pont hogy a szálkás a tökéletes
az meg zavaró, ha vki csak arról tud beszélni, hogy mennyit edzett és mikor mit eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!