Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a testépítés?
Már úton-útfélen olyan emberekbe botlok,főleg a 30 alattiak körében,akik rendszeresen járnak edzeni(pl.konditerembe)és mellé étrend alapján étkeznek.Facebook-ra posztolgatja az összes fiú a gyúróssal kapcsolatos motivációs idézeteket na meg a félmeztelen képeket,a csajok is lájkolgatják a bodybuilding oldalakat,sőt közülük is egyre több kezdi el a konditermi edzést.Ehhez jön még az,hogy már mindenki táplálékkiegészítőt meg tömegnövelőt szed stb. stb.
A fiúk már szinte kiközösítik azt,aki nem kondizik,a lányoknál alapelvárás a kidolgozott,izmos test.
Bevallom,én is rendszeresen végzek súlyzós,illetve saját testsúlyos edzést jó ideje,de ez már túlzás,ahogyan szinte az életük középponti témájává válik a legtöbb embernek.Én csak azért csináltam/csinálom,mert egy gyerekkori betegség következtében kórosan lesoványodtam és helyre hoztam a testemet.Nem vagyok kigyúrt,de elértem egy normális alkatot,ennél több nem kell.Miért kell tényleg olyan fizikumot kifejleszteni,amivel élsportolók rendelkeznek?
A lányok egy szálkás izomzatú fiút is simán legebéznek már,szégyen.
#8:
miért,te naturál vagy a tápkieggel?nem .könnyű felszívódású fehérje
basszus ez fájt kérdező... :D
igen naturál vagy a táplálék kiegészítő az ugyanolyan mint a cukor vagy a liszt. nézz meg egy sima fehérje tápkiegnek az összetevőit, természetes dolgok vannak benne, amire te gondolsz az a SZTEROID azokat általában szúrni kell nem inni szóval... :D de most ugyse hiszed el mert te élelmiszermérnök vagy és nálad nem tudhatja senki sem jobban.
"miért,te naturál vagy a tápkieggel?nem .könnyű felszívódású fehérje"
FACEPALM!
akkor pezsgőtablettát és vitaminokat sem szedsz csak a kertedben (már ha van egyáltalán, panelproli) megtermesztett zöldség&gyümölcsöt eszed egész évben.
Attól, hogy nem gyúrsz nekem szerinted nem mindegy? Meg az is hogy koxnak nézed a tápkieget. :D Ezektől csak magadat fosztod meg.
van kertem,sot haszonallataim is.tudom mit eszek,ellentetben veled
ki mondta,hogy nem gyurok?tapok nelkul ertem el eleg komoly fejlodest.nincs szuksegem ilyenekre,azt eszem ami eppen van.es ez igy helyes.de foszd csak meg magadat a testednek szukseges tapanyagoktol es etkezz egyoldaluan.
az meg,hogy mi van rairva,csak egy dolog.de gondolom megvizsgaltad mikroszkoppal az anyagokat es szintiszta feherje.
vedd csak az igazad hulyegyerek.
engem igazolt a modszerem.a csirkerizst meg tapkieget zabalo haverom sehol nem all evek ota,pedig kemenyebben eddz mint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!