Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a testépítés?
Már úton-útfélen olyan emberekbe botlok,főleg a 30 alattiak körében,akik rendszeresen járnak edzeni(pl.konditerembe)és mellé étrend alapján étkeznek.Facebook-ra posztolgatja az összes fiú a gyúróssal kapcsolatos motivációs idézeteket na meg a félmeztelen képeket,a csajok is lájkolgatják a bodybuilding oldalakat,sőt közülük is egyre több kezdi el a konditermi edzést.Ehhez jön még az,hogy már mindenki táplálékkiegészítőt meg tömegnövelőt szed stb. stb.
A fiúk már szinte kiközösítik azt,aki nem kondizik,a lányoknál alapelvárás a kidolgozott,izmos test.
Bevallom,én is rendszeresen végzek súlyzós,illetve saját testsúlyos edzést jó ideje,de ez már túlzás,ahogyan szinte az életük középponti témájává válik a legtöbb embernek.Én csak azért csináltam/csinálom,mert egy gyerekkori betegség következtében kórosan lesoványodtam és helyre hoztam a testemet.Nem vagyok kigyúrt,de elértem egy normális alkatot,ennél több nem kell.Miért kell tényleg olyan fizikumot kifejleszteni,amivel élsportolók rendelkeznek?
A lányok egy szálkás izomzatú fiút is simán legebéznek már,szégyen.
Elég primitív vagy kérdező.Kiírod a kérdést de aki mast mond a szr alak ráadásul minden alaptudás nélkül állítasz baromságokat és hangoztatod őket,ellenérvekre vak.
Nem mintha nem szrnam le magasról a beképzelt hülyeségeidet de így miértelme a kérdésnek..
"tapok nelkul ertem el eleg komoly fejlodest"
Mi az, hogy táp? Miért más, mint bármilyen más kaja?
"azt eszem ami eppen van"
Ez hazánkban (és világszinten) az egyik ok a sok beteg és elhízott ember létezésére.
"de foszd csak meg magadat a testednek szukseges tapanyagoktol es etkezz egyoldaluan. "
Ki beszélt egyoldalú étkezésről?
"az meg,hogy mi van rairva,csak egy dolog.de gondolom megvizsgaltad mikroszkoppal az anyagokat es szintiszta feherje."
Te minden boltban kapható ételt megvizsgálsz mikroszkóp alatt? Vagy csak a fehérjékre vagy így kihegyezve? :D
"vedd csak az igazad hulyegyerek."
Attól, hogy nincs igazad és frusztrált vagy, nem kell személyeskedni. Írd le az érveidet, nyugodtan. Aztán leírjuk mi is, talán kicsit átgondolod a dolgokat.
"engem igazolt a modszerem.a csirkerizst meg tapkieget zabalo haverom sehol nem all evek ota,pedig kemenyebben eddz mint en."
És ez pont semmit se bizonyít, de legalább le tudod írni. :D
"Értelmes ember nem jár kondizni."
Szép megállapítás, amivel nem kis tömegeket jellemeztél. Nyilván egyik sem értelmes, hiszen a súlyok megérintése alapból IQ csökkenést eredményez.
"Ha szüksége van mozgásra, végez valamilyen fizikai munkát, aminek haszna is van."
Ez akkor a többi sportra is érvényes? Aki fut, biciklizik, úszik, az mind értelmetlen dolgot csinál, hiszen a kapálás hasznosabb lenne.
"ugyanúgy normális testfelépítést biztosít, ellentétben a testépítéssel, ami egy eltúlzott, ronda testet eredményez, ami persze a beképzelt, öntelt gazdájának nagyon tetszik."
Ez pedig a hozzá nem értésed ékes bizonyítéka. Ami önmagában nem probléma, csak a karakán, megmondó hanggal együtt nem túl nyerő. És a végén még egy általánosítás.
Na egyezzünk ki abban,hogy tök természetes,amit csináltok.A kajából csak a fehérje kell nekem,akkor szűrjük ki azt por formájában és döntsük magunkba.
A természetes,az ha megeszed egy az egyben azt,amit a természet nyújt.
"A kajából csak a fehérje kell nekem,akkor szűrjük ki azt por formájában és döntsük magunkba. "
Ezt senki nem mondta. Próbálod kiforgatni, mert nincs más eszközöd. Várom az érveidet.
"A természetes,az ha megeszed egy az egyben azt,amit a természet nyújt."
Aham. Liszt, cukor, olajok (csak, hogy az alapokat mondjam), aztán: chips, cukorka, nyalóka, sütike, mcdonalds, virsli, parizer, előre panírozott "húsok", kóla, túró rudi, az mind a fákon terem, igaz?
Ennél több fog kelleni tőled. Sajnos nem tudod ráerőltetni a fehérjére amit szeretnél.
Te mondtad,hogy az csak fehérje.
Amiket felsoroltál,nem szoktam enni.
Igen, azt mondtam, csak fehérje, de olyanra nem emlékszem, hogy azt mondtam volna, hogy csak az kell a kajából és hogy csak ezt fogyasztom fehérje forrásként. Ha igen, linkleheted.
Tehát te semmilyen feldolgozott élelmiszert nem eszel? Az erdőben gyűjtögetsz, magvakat és bogyókat fogyasztasz, állatokra vadászol és az otthon lévő állatokat eszed még fűszerek, só hozzáadása nélkül. Gondolom olajat, zsiradékot se használsz. Liszt se járt még a szádban, cukros dolgokat se ettél még.
Mi a nem természetes?
Válaszolsz a kérdéseimre, vagy elsiklasz felettük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!