Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Meghalok! Megtaláltam a tökéletes nőt!
Nagyon jól megvoltunk!
Lett új pasija, még mielőtt jártunk volna.
Valószínűleg főként azért, hogy elfelejtsen...
Le akar rázni, el akar tüntetni, ki akar vágni magából, mint egy gennyhólyagot, el akarja felejteni, hogy mi valaha is mennyire jóban voltunk. Mindezt azért, mert becsaptam. De megbántam.
Mit tehetnék? Tényleg őt szeretem a legjobban, mindennél.
Nem eszem, nem gondolkodom, nem csinálok semmit, csak azon rágódom, hogy lehetnék újra jól el vele.
Ezt Ő tudja. Néha normálisan beszélgetünk, néha viszont olyan szinten elküld, hogy megszakad a szívem.
Segítsetek-segítsetek! Így rohadtul tönkremegyek.
De már nem érdekel semmi csak Ő.
Ő az IGAZI. :(
és ezért ennyire megsértődött? :O
nemsemmi
Látod, elpuskáztad. Erre mondják, hogy őszintének kellett volna lenned.
Annyit tehetsz, hogy elfelejted. Ha gondolod, keress fel pszichológust, segít majd átvészelni a kritikus időszakot.
Persze, esély az van. De nem hiszem, hogy a közeljövőben túl sok.
Egy jótanács a jövőre nézve: sokkal könnyebb vállalni a valós dolgaidat, adataidat, tulajdonságaidat, mert ha őszinte vagy, azzal együtt is megszerethet. De ha hazudsz neki, attól a valóságot még nem tudod megváltoztatni. Előbb-utóbb úgyis megtudja az igazat, és sokkal rosszabb, ha megtudja hogy a legelején jól átvágtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!