Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megtarthatom egy életen át? Már 1,5 éve úgy érzem megtaláltam életem párját. Csak vele képzelem el a jövőt, de ő fiatalabb és ráadásul én vagyok neki az első. Most minden tökéletes, de félek idővel megun és más nőket is kiakar majd próbálni.
Szerintem ha igazán szeretitek egymást és minden rendben a kapcsolatotokban nem fog rájönni a mehetnék..szerintem ez nem kor függő. Én 18 voltam mikor összejöttem a párommal ő 26 azóta férj és feleség vagyunk én 22 ő 30 és nagyon jó minden....szerintem hogy meddig tart egy kapcsolat nem a korotokon múlik hanem azon hogy mennyire szeretitek egymást és mennyire figyeltek oda a másikra! úgyhogy nyugi :D
Ja és nekem is a párom volt az első az életemben és az utolsó is ..soha egy pillanatra nem fordult meg a fejemben hogy elhagyjam vagy megcsaljam,és nem is fog :D Úgyhogy tényleg ne aggódj,ha úgy érez ahogy te akkor nem lesz gond.
Ez innen nézve inkább önértékelési probléma. Persze a Tied. Mivel minden eset más, nem sokat ér, ha leírom, hogy én 15,5 évig voltam együtt a párommal, el nem tudtam képzelni, hogy elváljunk, aztán mégis így lett. Nem miattam. Sajnálom, tudom, hogy ezzel nem segítek. Csak leírtam a saját tapasztalatomat ezzel, mert ez volt a kérésed.
Lehet ezen segíteni. Mármint az önértékeléseden. Vannak rá jó módszerek, én is ismerek egy párat. Persze megvan a kockázata. (Pl. rájössz, hogy Te ennél sokkal többet érsz, és Te hagyod ott Őt. Na jó, csak vicceltem, de tényleg nem értem, miféle megnyugtatást vársz itt. Az életre nincs garancia. Ez ilyen.) ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!