Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon megtarthatom egy életen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megtarthatom egy életen át? Már 1,5 éve úgy érzem megtaláltam életem párját. Csak vele képzelem el a jövőt, de ő fiatalabb és ráadásul én vagyok neki az első. Most minden tökéletes, de félek idővel megun és más nőket is kiakar majd próbálni.

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, mert ez senki sem tudhatja h. alakul a jövő! Én csak véleményeket, tapasztalatokat szeretnék ez ügyben.Mert rettegek vajon mikor jön rá a mehetnék...(ő 18F,Én 21/L.
2009. júl. 14. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha igazán szeretitek egymást és minden rendben a kapcsolatotokban nem fog rájönni a mehetnék..szerintem ez nem kor függő. Én 18 voltam mikor összejöttem a párommal ő 26 azóta férj és feleség vagyunk én 22 ő 30 és nagyon jó minden....szerintem hogy meddig tart egy kapcsolat nem a korotokon múlik hanem azon hogy mennyire szeretitek egymást és mennyire figyeltek oda a másikra! úgyhogy nyugi :D

Ja és nekem is a párom volt az első az életemben és az utolsó is ..soha egy pillanatra nem fordult meg a fejemben hogy elhagyjam vagy megcsaljam,és nem is fog :D Úgyhogy tényleg ne aggódj,ha úgy érez ahogy te akkor nem lesz gond.

2009. júl. 14. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez innen nézve inkább önértékelési probléma. Persze a Tied. Mivel minden eset más, nem sokat ér, ha leírom, hogy én 15,5 évig voltam együtt a párommal, el nem tudtam képzelni, hogy elváljunk, aztán mégis így lett. Nem miattam. Sajnálom, tudom, hogy ezzel nem segítek. Csak leírtam a saját tapasztalatomat ezzel, mert ez volt a kérésed.

Lehet ezen segíteni. Mármint az önértékeléseden. Vannak rá jó módszerek, én is ismerek egy párat. Persze megvan a kockázata. (Pl. rájössz, hogy Te ennél sokkal többet érsz, és Te hagyod ott Őt. Na jó, csak vicceltem, de tényleg nem értem, miféle megnyugtatást vársz itt. Az életre nincs garancia. Ez ilyen.) ;o)

2009. júl. 14. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
én most 18 vagyok 3 évig jártam egy nálam 2,5 évvel idősebb lánnyal viszont itt bennem merült fel ugyanez a kérdés. ő szakított velem:)
2009. júl. 14. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislány, én 3,5 fél év után hagytam ott a bnőmet., pedig én is azt hittem, hogy egy életen át fog tartani. Amúgy is, lakva ismerszik meg az ember, amíg nem éltetek együtt, nem tudhatod, hogy milyen is igazán. Ha netán kidobna, nálam jelentkezhetsz:))
2009. júl. 16. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!