Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha úgy érzem, megtaláltam a Nagy Őt, külsőleg, belsőleg tökéletes nőt, bár jóval fiatalabb, mint én, de rosszul áll a szénánk. :S?
Lehet,hogy ez a túlzott ragaszkodás megijeszti.Lazíts,ismerkedj másokkal is,nem tudom mennyi idős vagy,de szerintem neked még nem kéne beskatulyáznod magad.Ezt a lazaságot ő is átvenné,nem érezné,hogy túl magadhoz láncolod.
23/L
Ez a szerelem!
Sajnálom, hogy így áll hozzád, főleg, ha régebben másképp volt. Kérdezd meg talán, hogy mi változott azóta, és ha van elég bátorságod, beszélj neki az érzéseidről is. Jobb ezt tisztázni, mint hogy rágódsz rajta, és szarul érzed magad miatta.
Hagyj neki egy kis időt. Hidd el, ha tényleg kellesz neki, meg fog változni ez a viselkedése. De fél. Legalábbis a soraidból ez szűrhető le. Lehet, hogy épp azért, mert nincs tisztában az érzéseivel. Ha már nem olyan a viszony, mint régen, akkor valószínűleg benne is megmozdult valami irántad. Adj időt magatoknak, hidd el, nem kell sok, és kiderül minden. Én mindenesetre szorítok, hogy jó irányba dőljön el. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!