Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak megálmodtalak?

Figyelt kérdés
Álmodtatok már olyan személlyel, aki talán nem is létezik, mégis úgy ébredtetek, hogy egészen az álomalak hatása alatt voltatok? Ha igen, elmesélitek nekem? :)

2014. febr. 6. 02:15
1 2 3
 21/27 Marc Bolan ***** válasza:
Nem emlékszem az álmaimra. :) Olyan,mintha nem is álmodnék.
2014. febr. 6. 03:41
 22/27 A kérdező kommentje:
Wow! Még sosem hallottam ilyesmiről, Marc! :)
2014. febr. 6. 04:28
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen nagyon régen, gyakorlatilag már semmi nem maradt meg azon kívül bennem. Csak a nő maradt meg, de ő tisztán, ott feküdt az ágyamon, meztelenül, olyan 170 magas, bársonyos fehér bőre és sötét vállig érő haja volt, se nem kicsi, se nem nagy mellekkel, gyönyörű arca volt, de ami a leginkább megmaradt az a mély smaragdzöld szeme. Soha életemben nem láttam ilyen mély és gyönyörű szemeket, megigéző volt. Hivogatóan rámmoyolygott és én meg akartam csókolni, de felébredtem.

Soha életemben nem láttam, még tv- ben sem, de soha el nem fogom felejteni. Ennek lassan 15 éve.

2014. febr. 6. 05:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer Julia Robertsszel volt erotikus almom, ami tobb szempontbol is furcsanak tunt: egyreszt mert az almomban nem ugy nezett ki, mint a valosagban (de attol meg az almomban o volt Julia Roberts, a szineszno), masreszt mert kulonosebben nem is kedvelem ot, harmadreszt pedig azert, mert nem egyszeru erotikus helyzet volt, hanem volt korulotte egy szurrealis tortenet is, amiben valamiert szerepelt egy kisrepulo, lovagi pancelba oltozott szereplok es Sean Connery is, aztan egy pontjan a sztorinak valahogyan osszemelegedtem Juliaval.
2014. febr. 6. 10:15
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, de ez egy folytatásos álom volt. Nagyon sok éjszakát leéltem "vele".

Valahogy egy fantasy világba álmodtam magam, ahol lett pár barátom és segítőm. (sőt, alapból is voltak ilyenek, ez mindig lenyűgözött az álomban, hogy lehet teljesen más a valóságban valami az álomban minden történés vagy elbeszélés nélkül tudod mi hol van és olyan otthonosan mozogsz benne, mintha ott élnél már 100 éve)

Na a lényeg, hogy volt egy férfi karakter akivel csapattársból barát, majd abból valami mélyebb lett. Nagyon gondoskodó és figyelmes lett a végén velem. Mikor jött ez az álom, akkor sokszor gondoltam még nap közben is rá, és az egész világra. Néha ha órán elmerengtem akkor ha felidéztem a hangját, ahogy szólít, vagy szól nekem olyan valóságos volt.

Sokáig "éltem" vele.

Aztán egyszer csak nem álmodtam vele többet, pedig a történet még nem fejeződött be. Sokat gondolkodtam azon miért nem jön több ilyen álom, és sok alternatív befejezést gondoltam a történetnek.

Sokkal később megint álmodtam vele futólag, de akkor "közömbösek" voltunk egymás iránt. :)

2014. febr. 6. 13:19
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!*-* Mentek a zöldek. :)
2014. febr. 8. 17:08
 27/27 A kérdező kommentje:

Alfonzína, engem is lenyűgöz az az álmok világa, többek közt pont azért, amit Te is írsz! :)

Nekem is volt egy ilyen állandó szereplő, mindig más arccal láttam, de tudtam, hogy mindig ő az. :)

2014. febr. 8. 17:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!