Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokás, illetve az etikett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás, illetve az etikett része, hogy a férfi kinyissa az autó ajtaját a nőnek?

Figyelt kérdés

Bevallom, erdélyi hülyegyerek vagyok, és csak 2 hete költöztem Pestre. Odahaza nem a hétköznapi utcakép részlete az ilyen jelenet, de itt több párt is láttam így eljárni.

Ha esetleg a jövőben lesz itteni barátnőm, akkor sanszos, hogy ő is elvárná? Nekem kicsit idegen ez a gesztus, de ha ez a jómodor része, akkor csak megszoknám...

ma 01:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a szokás szerintem már eléggé kikopott a köztudatból és nem hiszem, hogy a nők elvárják.
ma 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:

A magyarok valóban adnak egy ilyen gesztust a nőknek.

Magyarként sok országban éltem már, és eddig Magyarországon vettem észre leginkább ezt az elozekenységet a férfiak részéről. Ami nekem tetszik személyszerint, szerintem kedves szokás.

Ajtónyitás, az autóajto kinyitása, előreengedés.

Amúgy ez barátnő függő. Nekem pl kedves ez a szokás, de elvárni nem várom el. Viszont az autó ajtajának kinyitása azért nem annyira elterjedt szerintem. Mármint megtörténik, de nem annyira gyakori. Nem lesz baj, ha nem nyitod ki neki az ajtót az autón szerintem.

És miért írod, hogy hülyegyerek vagy? Ne szóld így le magad

ma 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, nem gondolom elterjedtnek.
ma 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még sosem láttam ilyet
ma 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!