Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, ha férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, ha férfi mindig mindenhol fizetni akar helyettem? 22L

Figyelt kérdés

Első randin azt mondom oké, de akkor is jobban preferálom ha pl egy kávézóba megyünk, nem egy drága helyre.

Utána jobban szeretek felezni mindent, vagy felváltva fizetni.

A barátom viszont az a fajta, aki ha tehetné mindent kifizetne, amivel kiidegel. Persze tudom, hogy kedvességből tenné mindezt, de miért csinálja ha tudja hogy idegesít? Felnőtt ember vagyok, önálló keresettel, és nem akarom hogy kihasználásnak tűnjön ez az egész a külvilág szemében.

Édesanyámat megkérdeztem erről, erre ő azt mondta hogy "olyan rosszul néz ki ha egy nő fizet magának" de nem értem miért? Elvileg egyenjogúság van nem?

Nem akarok feminácinak sem tűnni, tudom, hogy megvannak a randizási etikettek, de ezzel egyidejűleg rengeteg történetet hallottam a férfi ismerőseimtől, hogy a nő mindent velük fizettetett ki, és kihasználásnak élték meg. Én nem akarok ez a nő lenni.

Ki mit gondol erről a témáról? Férfiak-nők véleményét egyaránt várom.

2022. márc. 11. 15:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%

Hogy lennél az a nő???? Önszantábol fizet! És anyádnak igaza van!

Önállo keresetem van, (siman atlag netto 450) semmi extra! Tudnám magamnak fizetni, de ténymeg szarul néz ki!

2022. márc. 11. 15:50
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket a meghívásokat viszonozni szoktam finom étellel, egy kis figyelmességgel, segítség nyújtással, stb. - és mindenki boldog.
2022. márc. 11. 15:54
 3/27 anonim ***** válasza:
76%
szerintem te férfi vagy
2022. márc. 11. 15:56
 4/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát szerintem te vagy az egyetlen! En nem kapkodtam soha a pénztárcámért fizetésnél. Ha megtisztelve érzi magát, hogy elmentem vele randizni, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
2022. márc. 11. 15:57
 5/27 anonim válasza:
45%
Ha nem fizetne, az lenne a bajod.
2022. márc. 11. 15:57
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
Na ez tipikus kamu incel kérdés, feminácit csak a nyomik használják na meg előkerült a többi sallang is. Nice try.
2022. márc. 11. 16:18
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha incel vagy, hordd el magad!

Ha nő vagy, örülj, hogy úriember. Nagyítóval kell őket keresni, mert egy jó részük kb bàrmire hajlandó lenne, hogy egy kávét se kelljen állnia, sőt még olyan is van, aki veled fizettetné a sajàtját is.

2022. márc. 11. 16:20
 8/27 anonim ***** válasza:
85%
Csak azt se felejtsük el, hogy vannak férfiak akik férfiatlannak érzik magukat ha nem fizethetnek ők egy étteremben.
2022. márc. 11. 16:25
 9/27 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem idegesít, de van, hogy nekem is kellemetlen picit, ez a drágább helyekre vonatkozik. Az én barátom is ilyen, kedvességből csinálja, nagyon aranyos és udvarias, de néha én is örülnék, ha én is meghívhatnám valamire őt.

23L

2022. márc. 11. 16:38
 10/27 anonim ***** válasza:
42%
Soknak nincs kinek fizetnie mivel addig sem jut el..
2022. márc. 11. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!