Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, ha férfi mindig mindenhol fizetni akar helyettem? 22L
Első randin azt mondom oké, de akkor is jobban preferálom ha pl egy kávézóba megyünk, nem egy drága helyre.
Utána jobban szeretek felezni mindent, vagy felváltva fizetni.
A barátom viszont az a fajta, aki ha tehetné mindent kifizetne, amivel kiidegel. Persze tudom, hogy kedvességből tenné mindezt, de miért csinálja ha tudja hogy idegesít? Felnőtt ember vagyok, önálló keresettel, és nem akarom hogy kihasználásnak tűnjön ez az egész a külvilág szemében.
Édesanyámat megkérdeztem erről, erre ő azt mondta hogy "olyan rosszul néz ki ha egy nő fizet magának" de nem értem miért? Elvileg egyenjogúság van nem?
Nem akarok feminácinak sem tűnni, tudom, hogy megvannak a randizási etikettek, de ezzel egyidejűleg rengeteg történetet hallottam a férfi ismerőseimtől, hogy a nő mindent velük fizettetett ki, és kihasználásnak élték meg. Én nem akarok ez a nő lenni.
Ki mit gondol erről a témáról? Férfiak-nők véleményét egyaránt várom.
Hogy lennél az a nő???? Önszantábol fizet! És anyádnak igaza van!
Önállo keresetem van, (siman atlag netto 450) semmi extra! Tudnám magamnak fizetni, de ténymeg szarul néz ki!
Ha incel vagy, hordd el magad!
Ha nő vagy, örülj, hogy úriember. Nagyítóval kell őket keresni, mert egy jó részük kb bàrmire hajlandó lenne, hogy egy kávét se kelljen állnia, sőt még olyan is van, aki veled fizettetné a sajàtját is.
Engem nem idegesít, de van, hogy nekem is kellemetlen picit, ez a drágább helyekre vonatkozik. Az én barátom is ilyen, kedvességből csinálja, nagyon aranyos és udvarias, de néha én is örülnék, ha én is meghívhatnám valamire őt.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!