Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, ha férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, ha férfi mindig mindenhol fizetni akar helyettem? 22L

Figyelt kérdés

Első randin azt mondom oké, de akkor is jobban preferálom ha pl egy kávézóba megyünk, nem egy drága helyre.

Utána jobban szeretek felezni mindent, vagy felváltva fizetni.

A barátom viszont az a fajta, aki ha tehetné mindent kifizetne, amivel kiidegel. Persze tudom, hogy kedvességből tenné mindezt, de miért csinálja ha tudja hogy idegesít? Felnőtt ember vagyok, önálló keresettel, és nem akarom hogy kihasználásnak tűnjön ez az egész a külvilág szemében.

Édesanyámat megkérdeztem erről, erre ő azt mondta hogy "olyan rosszul néz ki ha egy nő fizet magának" de nem értem miért? Elvileg egyenjogúság van nem?

Nem akarok feminácinak sem tűnni, tudom, hogy megvannak a randizási etikettek, de ezzel egyidejűleg rengeteg történetet hallottam a férfi ismerőseimtől, hogy a nő mindent velük fizettetett ki, és kihasználásnak élték meg. Én nem akarok ez a nő lenni.

Ki mit gondol erről a témáról? Férfiak-nők véleményét egyaránt várom.

2022. márc. 11. 15:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Pasi stílusod van, nő nem így ír.
2022. márc. 11. 18:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem idegesít, de sokszor én hívom meg hogy "gyere veszek neked egy fagyit" vagy valamit, akkor én fizetek természetesen ,de amúgy ezen kivul mindig ő.
2022. márc. 11. 18:16
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan fizethetsz te is, egyenjogúság van.
2022. márc. 11. 20:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Femináci, egyenjogúság, kihasználás.

Tipikus incel kifejezèsek ebben a kontextusban😂

2022. márc. 11. 21:07
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
A férfi dolga fizetni! Én még soha nem fizettem randin! Nem is értem, hogy megy ez. Jön a pincér, leteszi a számlát fizet a férfi, aztán én utána odaadom neki, vagy hogy????
2022. márc. 12. 07:37
 16/27 anonim ***** válasza:
14%
Most már ugyanúgy fizethet a nő is, meg külön is. Nincs olyan, hogy férfi dolga, nő dolga.
2022. márc. 12. 08:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a 15-ös elgondolkodtató, mert tényleg a pincér mindig a férfi elé teszi le a számlát
2022. márc. 12. 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
Voltam pincér, az elé tesszük le a számlát, aki jelzi, hogy fizetni akar, vagy akin látom, hogy vakaródik a pénztárcával.
2022. márc. 12. 10:05
 19/27 anonim ***** válasza:

Pont tegnap voltam randizni és mielőtt elindultunk volna elmentem WC-re, aztán úgy voltam vele fizetek. De mire visszaértem a csaj fizetett helyettem. Aztán két szót nem beszéltünk a dologról, csak megköszöntem.

28/F, 25/L

2022. márc. 12. 11:01
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
Becsüld meg ezt a férfit, mert van olyan aki már az első randin sem fizeti a számlát.
2022. márc. 12. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!