Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le a ferfi, hogy felesege van, helyette élettarsnak nevezi, de karikagyurut hord?
Hivatalosan hazasok
Ma meselte hogy utazik szigetekre nyáron , a nök a csoportban kérdezték , hogy kivel a szerelmével ?
Azt mondta egyedul . Zavarba jött , hazudott
Védi a családját, maganeletet ?
Hiszen minden mast elmeselt magaról , hogy a fia koraszulött , az elsö felesegetöl aki meghalt stb
Van a csoportunkban egy nö , akinek tetszik es arra gondolok hogy azt a nöt sajnálja es azert beszèl igy . Az a nö , akinek tetszik , egyedulalló , álmodozó , szánalmas tipus .
Az unokatestverem ismeri a pasit , es tudja hogy hivatalosan házas
Biztos huseges tipus es komoly , igy nem ertem hogy miert tagad
Cukorbeteg is es reggeltöl delutanig a munkaban van naponta nem volna ideje félrejárni
Ismertem egy pasit. Hivatalosan házas, mert nem vált el. De elhagyta a feleségét, és mással él, tehát van élettársa. Ők ketten hordanak jegygyűrűt is. Pont azért nem válik, hogy ne kelljen elvennie hivatalosan. Ezen kívül mindig van valaki, akivel "csak barátok".
Szerintem ne kutakodj a magánéletükben, ha semmi közöd hozzá.
Azt nem értem, hogy az unokatesód honnan tudja, hogy hivatalosan házas?
Az, hogy ismeri valahonnan, nem jelenti azt, hogy az információ pontos. Akinek pontos információja van, azt köti a titoktartás. Az is lehet, hogy hazudik, vagy rosszul tudja.
Számodra mi a jelentősége, hogy papírral vagy anélkül él a párjával? Ugyanúgy foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!