Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent manapság a "kézcsók"?
Nem igazán tudtam milyen kategóriába írjam.
Szóval van egy férfi ismerősöm, hetente többször is találkozunk mert közös a társaságunk.
Mindig kezet szoktunk fogni, ha találkozunk, viszont tegnap egy kézcsók is társult a kézfogás mellé. Kissé meglepődtem de nem zavart egyáltalán mint sokakat.
Mit jelent manapság a kézcsók?
28N
Amikor 21 voltam, akkor akkor egyik haverom bemutatott 2 ismerősének egy tablóbálon, megcsókoltam mindkettejük kezét bemutatkozáskor. Be is nedvesedett a bugyijuk, mert ilyet nem gyakran tapasztalnak. Egyiket meg is... :)
Szóval kb ennyit jelent csak. Semmi régi tradicionális dolgot.
Csak azért kérdeztem, mert eddig mindig csak kezet fogtunk. Nem kell lehurrogni, hogy "tipikus női baromság".
De a válaszod másik felét köszönöm. 👍
Nem értem a kérdésed utolsó. Nem szorulok rá senkinek a pénzére és nem is tervezem a jövőben.
Egy egyszerű kérdést tettem fel, mert manapság nagyon ritka a kézre adott csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!