Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak megálmodtalak?
fene tudja már.. :D
de ma olyat álmodtam hogy rám írt valaki skypon vissza írtam megint írt és arra ébredek hogy csipog a skype (nem is csipogott) na mindegy akarok írni és sehol semmi :D
de rá 20 percre ez megtörtént :)
Én még ma is emlékszem az első erotikus álmomban szereplő nőre pedig 13 éve volt. Annyi volt az álom lényege, hogy egy hatalmas szobában voltak ilyen szétnyitható ágyak mint amilyenek az oviban vannak és minden ágyon az egyik osztálytársam volt akik álmaik nőjével csinálták éppen a dolgot. Nekem is ott volt álmaim nője (aki furcsa mód nem is az ideálom, nagyon rövidre nyírt világosbarna haja volt, szép ízléses fülbevaló, gyönyörű arca és magas, karcsú teste), engem is hívott volna szexelni de én úgy döntöttem inkább leülök gépezni, a nő pedig átment az egyik osztálytársamhoz szexelni akinek nem írom le a nevét. :D
Erre máig tisztán emlékszem.
Singularity :DDD Ez most megnevettetett. :D
És valóban, az álom érzés. :)
(Mennek a zöldek.*-*)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!