Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok.?
Sziasztok, ti mit gondoltok? Az elmúlt pár hétben néha volt egy-két rossz megérzésem a kapcsolatunkkal kapcsolatban. Rá is kérdeztem a barátnőmnél, hogy mi a baj, mert mostanában picit elvonul tőlem. Azt mondta, hogy nincs semmi gond, csak lent a kanapé kényelmetlen, ezért inkább felmegy lefeküdni (ami valóban igaz, mert tényleg kényelmetlen lent).
Eddig mindig magától mondta, hogy ha valaki ráírt, és hogy ő ignorálta az illetőt, még akkor is, ha én nem is kérdeztem. Tegnap viszont – a furcsa érzéseim miatt – rákérdeztem, hogy beszél-e mással. Kis idő múlva eszébe jutott, hogy egy hete, pont akkor, amikor furcsa érzésem volt, beszélt egy sráccal, akivel régebben összejártak.
Oda is adta a telefonját, hogy megnézhessem, de mondtam, hogy nem szeretném. Ő viszont meg akarta mutatni, és a beszélgetésben igazából nem volt semmi különös, teljesen általános dolgokról volt szó. A srác írt rá, hogy "Szia, hogy vagy? Mi újság?", és nem volt hosszú vagy folyamatos beszélgetés. Néhány napig beszélgettek, majd a barátnőm mondta neki, hogy van párja, és minden rendben van köztünk. Erre a srác sok szerencsét kívánt neki, és itt véget is ért a beszélgetés.
Mégis valamiért úgy érzem, hogy talán azért vonult el mostanában, hogy tudjon neki válaszolgatni. Azt mondta nem tartotta fontosnak elmondani. Én magamból indulok ki és ha valakivel együtt voltam nem beszélgettek mert nem akarom h rosszul essen a páromnak stb stbSzerintetek túlreagálom, vagy jogos a megérzésem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!