Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a magyar férfiaknak? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni.

Nagyjából érkezést követő 3-4 órán belül találok egy férfit, aki nem csak nagyon helyes, nyitott az ismerkedésre, de még udvarias is.

2-3 napot maradok, általában elmegyünk vacsorázni-inni valamit, akár egy bárba vagy zenés estre, és nálam a szálláson végezzük.

Ez Budapesten nem megy.

A flörtölés vagy a nőknek való bókolás teljesen kiment a divatból.

Az utcán való ismerkedés teljesen felejtős, mintha senki nem lenne rá vevő. Mindenki olyan befelé forduló, durcásnak néz ki.

Munkahelyen/baráti körben senki nem próbálkozott be nálam. Akinél én próbálkoztam, neki nem kellettem..

Tinderen a helyesebb srácok mind szexpartnert keresnek, de egészen más stílusban (egyből 2 levélváltás után átjönne hozzám d.gni..) értem, hogy szexkapcsolat, de azért mégis emberek vagyunk.

tegnap 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom, ha nem találtál rendes férfit.

Nekem normális a stílusom, de erre nem vevők a lányok... :(

Írj, ha gondolod! Köszönöm!

Budapesti férfi

tegnap 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
És itthon is elmész olyan helyekre, ahol külföldön 3-4 órán belül találsz partnert?
tegnap 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem neked csak az kell hogy mindig legyenek férfiak akik fényezik az egódat. Itt is már beajánlkoznak a simp-ek.

Amúgy baromi jó dolgotok van nektek nőknek, szóval dugni azért itthon is tudnál csak ha kimész külföldre ott a f.sz szebb csomagolópapirban van, bárcsak nekem is férfiként ilyen problémáim lennének ismerkedés terén. Gondolom nem a csóró Fehéroroszokhoz vagy Bulgáriába mész randizni hanem a pénzesebb Franciákhoz, Ausztriába.

Ráadásul azután hogy leirod te csak a női igényeidet elégited ki az egyéjszakás kalandokkal utána keresed itt a szerencsétlen normális pasit /érdekes ellentmondás hogy a nőnek ez jár de a férfi az perverz disznó ha csak álmodozni is mer ilyesmiről, kivéve ha 180 cm+ magas, jóképű, izmos-szálkás, legalább nettó 1 milliót keres diplomás munkakörben/

tegnap 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Kulfoldon is csak baszni akarnak veled . Akkor miert lepodtel meg ha a tinderen is?
tegnap 22:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Azon lepődtem meg, hogy itt egy italt vagy valami rövidebb minőségi találkozásra való lehetőséget sem ajánlanak fel előtte.
tegnap 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

"Ez Budapesten nem megy."

Pedig Budapest tele van külföldiekkel, szóval ez a logika már itt megbicsaklik. Kb. 100 féle esemény van napi szinten (társasjátékest, quizest,language exchange),ami kifejezetten külföldieknek szól,de ha bármilyen fancybb bárba elmész a belvárosban,10/8 ember tuti,hogy külföldi. Mer ha most mittomén Tápióbattonyaszecső alsóról mondanád,még érteném,de Budapest az pont egy kifejezetten nemzetközi város, a tinder is tele van külföldiekkel. Szóval sztem ennek semmi köze nincs ahhoz,hogy külföldön vagy vagy itthon, inkább a te hozzáállásod lehet amolyan önbeteljesítő jóslat,h itthon úgy állsz hozzá,h úgyse lesz semmi. Amikor meg kimész,akkor meg valszeg sokkal nyitottabb vagy te is. Próbáld ki egyszer ugyanezt Budapesten,és pont ugyanúgy fogsz találni olyat,mint kint. Ezzel már önmagában elég sok időt,energiát spórolhatsz meg.

tegnap 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Az en ertekrendembe nem fer bele az hogy egy szexkapcsolatba kavezzak, beuljek az illetovel, vagy megjelenjek vele valahol. De a boltig se mennek el vele. A szexkapcsolat nem errol szol
tegnap 22:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: legelső találkozásnál sem fér bele, hogy a boltig együtt elmenjetek? Semmi? Csak az ágyba be és ki?
tegnap 22:55
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem nekem nem fer bele plusz mert az mar nem szexkapcsolat
tegnap 22:56
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
A magyar férfiak többsége (tisztelet a kivételnek) egy kapcsolatba sem fektet olyan hű de nagy energiákat.
tegnap 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!