Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a magyar férfiaknak? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni.

Nagyjából érkezést követő 3-4 órán belül találok egy férfit, aki nem csak nagyon helyes, nyitott az ismerkedésre, de még udvarias is.

2-3 napot maradok, általában elmegyünk vacsorázni-inni valamit, akár egy bárba vagy zenés estre, és nálam a szálláson végezzük.

Ez Budapesten nem megy.

A flörtölés vagy a nőknek való bókolás teljesen kiment a divatból.

Az utcán való ismerkedés teljesen felejtős, mintha senki nem lenne rá vevő. Mindenki olyan befelé forduló, durcásnak néz ki.

Munkahelyen/baráti körben senki nem próbálkozott be nálam. Akinél én próbálkoztam, neki nem kellettem..

Tinderen a helyesebb srácok mind szexpartnert keresnek, de egészen más stílusban (egyből 2 levélváltás után átjönne hozzám d.gni..) értem, hogy szexkapcsolat, de azért mégis emberek vagyunk.

tegnap 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Azt fix hogy Pest tele van külföldiekkel hozzám 80%-ban külföldiek jönnek oda akár a szórakozóhelyeken mondjuk ott magyarok is de az utcán szinte csak külföldiek
tegnap 23:22
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező! Maximálisan egyetértek veled. Ezek a csőcselékek mind ingyen bérmentve akarnak mindent. Nulla energiabefektetéssel. Érdekes valahogy ezek a külföldiek tudhatnak valamit. Eleve intelligensek értelmesebbek, emberként bánnak a nővel. Tanulhatnának tőlük a magyar pasik, van mit.
ma 00:10
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Budapesten van a legnagyobb férfitöbblet egész Európában a nagyvárosok közül, mert itt van a legnagyobb hagyománya a férfi turizmusnak. A vendégmunkások is csak férfiak szinte.

Ha itt nem találsz férfit, akkor sehol.

ma 00:27
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Mert egy nagy büdös kuurva vagy.
ma 00:36
 15/19 anonim ***** válasza:

"Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni"

Nigeriaba?

40F truecel

ma 01:00
 16/19 anonim ***** válasza:

"Tinderen a helyesebb srácok mind szexpartnert keresnek, de egészen más stílusban (egyből 2 levélváltás után átjönne hozzám d.gni..) értem, hogy szexkapcsolat, de azért mégis emberek vagyunk."

Ez miben különbözik attól, hogy a 2-3 napos kiruccanásaidon érkezés után pár órával a szálláson döngetnek, aztán hazajössz és az életbe nem látod többet?

ma 01:41
 17/19 A kérdező kommentje:
Spanyolország, Portugália
ma 01:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Gondolom ott megjátsza,hogy a pasinak dolgoznia kell a sikerért akik ezt meg is teszik( kaja/pia/ belépő ha mennek bulizni). Szóval nem csak tali és dugás hanem azért előtte hasznot is húz belőle.

ma 02:17
 19/19 anonim ***** válasza:
#18. Az itthoniak is benne lennének, hogy kaja, pia, belépő, aztán dugás, csak itthon szerintem az van, hogy kaja, pia, belépő és agyhúzás.
ma 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!