Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a magyar férfiaknak? Mit tudok csinálni?
Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni.
Nagyjából érkezést követő 3-4 órán belül találok egy férfit, aki nem csak nagyon helyes, nyitott az ismerkedésre, de még udvarias is.
2-3 napot maradok, általában elmegyünk vacsorázni-inni valamit, akár egy bárba vagy zenés estre, és nálam a szálláson végezzük.
Ez Budapesten nem megy.
A flörtölés vagy a nőknek való bókolás teljesen kiment a divatból.
Az utcán való ismerkedés teljesen felejtős, mintha senki nem lenne rá vevő. Mindenki olyan befelé forduló, durcásnak néz ki.
Munkahelyen/baráti körben senki nem próbálkozott be nálam. Akinél én próbálkoztam, neki nem kellettem..
Tinderen a helyesebb srácok mind szexpartnert keresnek, de egészen más stílusban (egyből 2 levélváltás után átjönne hozzám d.gni..) értem, hogy szexkapcsolat, de azért mégis emberek vagyunk.
Budapesten van a legnagyobb férfitöbblet egész Európában a nagyvárosok közül, mert itt van a legnagyobb hagyománya a férfi turizmusnak. A vendégmunkások is csak férfiak szinte.
Ha itt nem találsz férfit, akkor sehol.
"Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni"
Nigeriaba?
40F truecel
"Tinderen a helyesebb srácok mind szexpartnert keresnek, de egészen más stílusban (egyből 2 levélváltás után átjönne hozzám d.gni..) értem, hogy szexkapcsolat, de azért mégis emberek vagyunk."
Ez miben különbözik attól, hogy a 2-3 napos kiruccanásaidon érkezés után pár órával a szálláson döngetnek, aztán hazajössz és az életbe nem látod többet?
Gondolom ott megjátsza,hogy a pasinak dolgoznia kell a sikerért akik ezt meg is teszik( kaja/pia/ belépő ha mennek bulizni). Szóval nem csak tali és dugás hanem azért előtte hasznot is húz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!