Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, miért baj az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?

Figyelt kérdés

Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.

A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?

2014. jan. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kérdező: 35 éves korodra már megtanulhattad volna, hogy magasról le kell sz@rni a nők igényeit. Úgyse tudsz nekik megfelelni, lehetnél te Leonardo DiCaprio vagy David Backham akár 40 millával a zsebedben eurós címletekben, akkor is találnának valami szálkát ami nem tetszik benned. Ha maga lennél a tökéletesség mintaképe, akibe nem lehetne belekötni, akkor gyártanának maguknak egy kifogást.

Én neked adok igazat! Felesleges albérletbe menni és fizetni csak azért, hogy ellakhass valahol, FŐLEG ha van egy helyed ahol ingyen (rezsiért cserébe) ellakhatsz.

Olyan csajt kell keresni, aki ezt képes tolerálni. Van jó pár millió csaj Mo-on, lehet válogatni. Ha meg itthon nem lenne ilyen, akkor ott van külföld. Szerintem ezt előnyödre kellene fordítani, nagyon jó szűrőként működik. Aki saját kecódra meg a pénzedre hajt, az biztos hogy nem fog hozzád költözni... Aki meg csakis téged fog szeretni, az veled tart akár a pokolba is.

2014. jan. 7. 17:17
 72/81 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem tud elszakadni az anyukájától, nem fog külföldre menni, maximum két-három hónapra. :)

Itthon kell keresgélni egy fiatal önállótlan, nagyon alkalmazkodó nőt, aki szereti, ha irányítják. Vagy olyat, aki rossz viszonyban van a szüleivel és hiányzik neki egy "pótanya".

Ezt nem gonoszkodásból mondom, hanem azért, amit látok. Sok férfi ismerősöm azért nem talál párt még 40-en túl sem, mert ott bukik a dolog, hogy akárkit választ, akármilyen jól megvannak, a nő nem hajlandó a férfi anyjához költözni, a férfi meg elköltözni nem hajlandó.

2014. jan. 7. 17:53
 73/81 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél egy egyszobás panel garzont, ha van rá pénzed. Én 32 vagyok, de biztos, hogy nem szívesen járnék olyannal, aki a szüleivel lakik. Szex után ruha nélkül szeretek a fürdőszobába menni, ezt esetleg anyád előtt prezentáljam?
2014. jan. 7. 18:37
 74/81 anonim ***** válasza:
90%
71: A pokolba is elkoltoznek a szerelmemmel..... na az anyjahoz aztzn nem. Kedves mama tartja majd a gyertyat, vagy hallgatja a nyogeseket aztan a vegen felszolgalja a sutit es a kavet??? A csoro szegenyseget is inkabb bevallalom mint anyospajtit.
2014. jan. 7. 18:55
 75/81 anonim ***** válasza:

Mindenki otthon lakik. :D

Jó, láttam utána a magyarázatot.

2014. jan. 11. 12:56
 76/81 anonim ***** válasza:

Teljesen jó gondolat, hogy még otthon laksz. Csak azért, hogy elköltözz... 50-70 ezreket kidobni albérletre, semmi értelme.

Nem attól leszel önálló, hogy otthon laksz-e vagy sem.

Spanyolországban pl. a válság miatt inkább hazaköltöztek az emberek, ott ez teljesen elfogadott.

2014. jan. 17. 11:37
 77/81 anonim válasza:
38%
tul sok gyava, otthon elo ferfi van itt, ugy nezem. biztassatok meg egymast, hogy tok jo otthon elni! aztan 50 evesen is inkabb anyukat olelgessetek, mint a felesegeteket ! :)
2014. jan. 17. 11:48
 78/81 anonim ***** válasza:
100%
te meg harry pottert
2014. jan. 17. 11:51
 79/81 anonim válasza:
moka miki, olyan jo humorod van, lazan megallnad a helyed ezen a palyan :)
2014. jan. 17. 11:56
 80/81 anonim ***** válasza:

Igen, zavarna, pláne visszaolvasva, hogy lenne lehetőséged önállósodni. Az is egy más helyzet, ha pl. a pasi szülei annyira betegek, hogy kénytelen otthon maradni ápolni őket és mondjuk nem telik idősek otthonára.

A te okod viszont mindössze a kényelem.

Én ezt úgy írom, hogy 19 évesen, hasonlóan nagy, csodás házból, mint amiben te laksz, elköltöztem egy nagyvárosi, zsúfolt környéken lévő épphogy 20 nm-es picurka albérletbe. Mivel a költségei magasak voltak, így kajára alig volt pénz, de a nagyvárosnak hála sok volt az ingyenes szórakozási lehetőség.

Csöppet sem bántam meg! A saját élet nagyon jó. :)

2014. jan. 17. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!