Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?
Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.
A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?
Én még messze vagyok a 35-től, de én sem tervezem hogy elköltözöm, ha nincs rá valami baromira nyomós okom...
5 szobás kertes házba lakom, édesanyámmal. Nem azért rakattuk rendbe a házat, hogy aztán elmenjek egy 2 szobás garzonba :D
Szerintem nem azzal lenne bajuk a lányoknak, hogy nem tudsz lakást venni, hanem, hogy nem tudsz elszakadni érzelmileg a szüleidtől. Mert itt nem másról van szó. Én 32 vagyok, de inkább a hídalatt laknék, minthogy visszaköltözzek a szüleimhez.
Menj albérletbe.
a noket azert zavarja, mert a fentiek alapjan te nem vagy onallo, sem penzugyileg, sem sehogy maskepp. csaladot is ugy alapitanal, hogy a szuleidnel laknatok?
Ha 25 evesen laknal a szuleiddel, meg ertheto lenne, de igy 35 evesen, apu-anyu lakasaban lakva, minimalberen tengodve a nok szemeben egy nulla vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!