Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?
Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.
A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?
a fizetesemet meg a ceg fizeti, hoppa, akkor igazabol azt sem en teremtem meg magamnak, nem?
miert, ki kuzd az osztondijamert, ha nem en? orban viki? :) (hejj de jo lenne, elmehetne helyettem vizsgazni :()
csak h tudd, Ő lakott nálam, mely albit előtte egyedül tartottam fenn. Hiába próbálkozol :) de tudod mit 62%-os?:) Legyen minden napod egyetlen fénypontja engem fikázni, ha neked ettől jobb :)
Én nem leszek kevesebb tőle, ha viszont Te ettől többnek érzed magad: már megérte megszületnem :D
Kérdező, az albikra visszatérve: nekem ebből a szempontból szerencsém volt, mert mindig jó fej főbérlőim voltak. Sosem jöttek csak max a pénzért, akkor gyorsan körbenéztek: minden oké, ennyi.
De volt olyan főbérlőm is, akinek utaltam az albidíjat, vele kb félévente találkoztunk :)
Költőnő? nevű felhasználó válasza:
"csak h tudd, Ő lakott nálam, mely albit előtte egyedül tartottam fenn."
akkor miért is laksz otthon? :) nem nálad lakott, betársult a bérlésbe :D 33 évesen egy albi szép eredmény!
sajátomban élek, de 150-200 alatt nem jövök ki havonta!
ebben a sport is benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!