Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?
Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.
A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?
20-as valaszolo: lehetseges, persze, barmi lehetseges, de nyilvan vannak pozitiv peldak is, en legalabbis nem felteteleznem rogton azt, hogy egy ilyen egyuttelesbol biztosan minden esetben csak gondok vannak.
En csak arra probaltam utalni - es ehhez tartom magam -, hogy a szulokrol valo levalas, a felnotte valas folyamata osszetettebb dolog annal, mint hogy abban merjuk, hogy valaki elkoltozik-e a szuleitol, vagy sem.
Lehet valaki ugy is onallo, kiforrott, onmagat ellatni es sajat donteseket meghozni kepes felnott, hogy technikailag a szulei hazaban el egyutt a szuleivel es megrekedhet valaki a felnotte valas folyamataban es fugghet erzelmi, anyagi szempontbol a szuleitol ugy is, ha kulon lakik toluk.
a 13mas vagyok.
mondtam egy szoval is, hogy a baratom nyakan eloskodnek? honnan veszed egyaltalan, hogy van? egyedul mar nem is teremthetem meg magamnak? :) elmondom neked, hogy 18 evesen nappali tagozatos iskola mellett egy evet huztam le egy gyorsetetteremben, hogy el tudjam kezdeni az eletem, es azota is dolgozom, bar jelenleg osztondijjal tanulok. szuloi vagy "pasi" segitseg nelkul :)
kovezzetek meg, de szerintem nem vagyok egyedul :)
Ha már tényleg a párom lenne és közös jövőt terveznénk, akkor igen. Akkor inkább vegyünk ki együtt egy albérletet.
A másik: egyrészt érthető, hogy kevés keresettel nem akarsz albérletbe menni. Viszont nekem úgy jön le, nincs is igényed egy önálló élettérre, külön anyukádtól és ez már igenis gond lenne.
Volt ilyen barátom, végül képtelen volt elszakadni az anyukájától. Mikor lett lehetőségünk és egy másik városban összeköltöztünk, nem bírta, hogy nem láthatja minden nap és visszaköltözött hozzá. Szóval nekem nem túl jók a tapasztalataim.
Szerintem meg minden szempontból fontos az önállósodás.
Albi lehet megoldás, még ha börtönnek érzed is, mert addig, amíg ott laksz és fizeted: addig az a TIÉD. Nem a szüleidé, nem a miénk, hanem a tiéd. Fontos, mert így megtanulhatod, h mi van akkor, ha csak Te vagy. Neked kell csekket befizetni, neked kell mosni, főzni, takarítani, mert ha nem teszed meg: más sem.
Értem én, h Neked ez most gazdaságosabb így, de bizony én nagyon meggondolnám, h kezdjek-e olyan férfivel, aki 35 évesen még mindig otthon lakik.
Szerintem ez nem egészséges. Mkinek (férfinak, nőnek egyaránt) meg kell(ene) tanulnia előbb vagy utóbb, mit jelent az önállóság és milyen az, mikor csak magára számíthat és h mi is az önállóság. Én speciel nem hiszek abban, h míg otthon laksz, ezt bármilyen szinten el tudnád érni. Hisz mindig ott a "közönség" segítsége
szerintem csak a kifogasokat keresed, hogy ne kelljen az otthoni szeretet melege mellol elmenned.
aki el akar koltozni, mert ezt erzi magaban helyesnek, mert azt igenyli, hogy meglegyen a sajat elettere, az ha torik, ha szakad, de elkoltozik.
igy viszont nem ertem, hogy minek tetted fel a kerdes. szerinted teljesen normalis, hogy otthon laksz, akkor miert torodsz a mi velemenyunkkel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!