Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, miért baj az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?

Figyelt kérdés

Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.

A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?

2014. jan. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
66%

Nem az a baj, hogy keves a penze.

Egyreszt azert baj, mert 20+evesen nem vagyok tini, hogy lopva,halkan szeretkezzek ugy, hogy ott a mama a masik szobaban es utana zuhanynal osszefussunk.

A masik baj meg az, hogy a ferfi meg kiszolgaltatja magat, meg anyuci pici fia, aki keszen kapja a vasalt ruhat es a kajat az orra ele.

2014. jan. 7. 11:27
 22/81 anonim ***** válasza:
56%

A hitel, lakáshitel nem ördögtől való dolog, okosan kell.választani.

Főleg most, csökkenő lakásárak és kamatok mellett.

De nekem mindegy, te mit csinálsz. De nagy választási lehetőséged így nem lesz párkapcsolat terén. Önállósodásig semmiképp. Ez van :-D

A kereset nem kifogás, tanulni, továbbképezni magad, munkahelyet váltani mindig lehet. Ha lusta vagy ezekre, kényelmesebb így, ne panaszkodj.

2014. jan. 7. 11:28
 23/81 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"Köszönöm erről van szó, abszolút nem herdáltam el a pénzem tudnék venni egy egyszobás panel garzont,de a mostani ház után ahol lakok az egy börtön lenne a számomra."

ügyes vagy! csak egyre figyelj: NE VEGYÉL A PÉNZEDBŐL KÖZÖSEN LAKÁST AZZAL A NŐVEL AKIVEL ÖSSZEKÖLTÖZÖL MAJD. csak annyi kerüljön a nevére amennyit belerakott. szeretetben minden közös, ezt hajtogatja néhány nő. válásnál úszik a pénzed

30+F

2014. jan. 7. 11:28
 24/81 anonim ***** válasza:
38%
13-as válaszoló lánynak. Ti nők megoldjátok, mert olyan férfival jöttök össze, akihez oda tudtok költözni. Ettől még nem vagy önálló, csak nem a szüleidtől függessz, hanem a barátodtól. Nem hiszem hogy 70-80ezer forintból önnálóan fizeted az albit, a kaját, meg mindent.
2014. jan. 7. 11:29
 25/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a legtöbben értelmes okos kommenteket küldtek,és érveket hoztak fel álláspontjuk mellet még ha én nem is értek mindegyikkel egyet,de köszönöm nekik.Viszont volt 1-2 ember akinek a kommentjével nem tudtam mit kezdeni"szánalmas,csak önmagaddal foglalkozol,Ha szülő lennék és a 35 éves gyerekem még otthon élne, szégyenkeznék...stb de mintha valamilyen bűnöző lennék pedig csak annyi a bűnöm,hogy otthon lakok.Mindegy köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszát.
2014. jan. 7. 11:30
 26/81 anonim ***** válasza:
90%
20!-as. Csak azt látod, hogy harmonikus, de közben lehet, hogy ölik egymást a négy fal között, nekünk is volt ilyen szomszédunk, a látszat meg volt, de közben utálták is egymást.
 27/81 anonim ***** válasza:
51%
dehogy baj...csak ugy hivják ezt SELEJT
 28/81 anonim ***** válasza:
56%
Mert 35 éves vagy, és illene egy kicsit önállósodni. Nem kell mindig anyuka szoknyájába kapaszkodni...
2014. jan. 7. 11:31
 29/81 anonim ***** válasza:
72%
soha nem laktam pasinál. és nem is tervezem még. annyit keresek mint a kérdező, kicsivel kevesebbet, de be tudom osztani! nem költök felesleges dolgokra, és nem járok minden hétvégén bulizni! de legalább önálló életem van! és nem anyuci szolgál ki, nem apuci adja a pénzt a kezembe. és van spórolt pénzem, még mikor tinédzser voltam, nyaranta jól kerestem a nyári munkákkal, és félre is tettem, annak is köszönhetem, hogy van az amim van.
2014. jan. 7. 11:34
 30/81 anonim ***** válasza:
Azért nem 70-80 ezer forint az átlagkereset...
2014. jan. 7. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!