Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, miért baj az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?

Figyelt kérdés

Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.

A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?

2014. jan. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Egy albérlet 35 nél kezdődik víz villany gáz,a kajáról nem is beszélve.És akkor még nem is ittál meg egy sört a barátaiddal.
2014. jan. 7. 11:12
 12/81 anonim ***** válasza:
30%
és a sör fontosabb? tudod mit... ilyen felfogással maradj is inkább a szüleidnél :D
2014. jan. 7. 11:13
 13/81 anonim ***** válasza:
74%

na pont ezaz...hogy borton lenne. miert lenne az?

elhiszem, hogy kenyelmes a nagy csaladi kerteshazban lakni, anya kajajat enni, az alsogatyat berakni a szennyesbe aztan egy het mulva tisztan, elere hajtva visszakapni.. de nem ez az elet rendje.

udv: egy 21 eves lany, aki mar ket eve nem lakik a szuleivel (es nem vettem magamnak hazat...!)

2014. jan. 7. 11:15
 14/81 A kérdező kommentje:
Azért mert egy 5 szobás 130mm ház után beköltözni egy 20-30 mm lakásba (azért ekkorába mert ekkorára lenne pénzem hitel nélkül)számomra börtön.
2014. jan. 7. 11:18
 15/81 anonim ***** válasza:
az legyen az eleted legnagyobb gondja, hogy otodakkora helyre kelljen koltoznod, tiszta szivembol kivanom neked! ( :
2014. jan. 7. 11:21
 16/81 anonim ***** válasza:
76%

Neked van igazad. Soha nem értettem, hogy miért kellene különköltözni valakinek, csak azért, hogy feleslegesen pénzt dobjon ki a különlakásra! Ettől még nem vagy a szüleidhez láncolva. Feltételezem, hogy nem kérsz tőlük engedélyt, ha menni akarsz valahova, vagy meghívsz egy nőt a lakásodba.

Régen generációk laktak egy házban, és nem érezték sem börtönnek, sem cikinek.

Csak a mai nők nem akarnak/tudnak senkihez alkalmazkodni.

inkább "nyomorognak", de külön akarnak lakni.

2014. jan. 7. 11:22
 17/81 anonim ***** válasza:
79%
Én is majdnem ekkora családi házból költöztem pici lakásba, de sokkal jobb érzés, hogy a magam ura lehetek. :)
2014. jan. 7. 11:23
 18/81 anonim ***** válasza:
34%

Kedves #13 válaszoló.

A mi 5 szobás kertes házunk az elmúlt 6 évbe megevett 10-12 ezer Eurót. Most nem is kívánok többet, csak hogy mindig ilyen legyen :)

Volt már 12.000 Euród valaha ? Mert az én kezembe még egyszerre nem volt, mivel mindig mikor összegyűlt 2-3 ezer, már költöttük is az építkezésre/bútorokra/elektronikai cikkekre...

Most elvárnád tőlem, hogy ezt mind itt hagyjam ?

Ne haragudj, de nekem kicsit nehezemre esne... 24/f

2014. jan. 7. 11:24
 19/81 anonim ***** válasza:
68%
Köhm... Önálló élet... Nem a 20. században élünk. És mi van akkor ha akkora a házatok? Én 160 nm-esből 40 nm-esbe költöztem, és jobban szeretem. Legalább nyugodt és szabad lehetek. Nem kell azt figyelnem, hogy melyik szülő hol van és mit csinál, vagy éppen bele szólnak abba amit csinálok. Akkor megyek el amikor akarok, akkor eszek amikor én akarok, és nem kell feszengenem, mikor a párommal együtt vagyunk.
2014. jan. 7. 11:26
 20/81 anonim ***** válasza:
98%

En ismerek olyan csaladot, ahol a fiu nem koltozott el otthonrol, de azota mar felesege es gyerekei is vannak, igy gyakorlatilag harom generacio el egyutt egy nagy, csaladi, kertes hazban. Es nagyon szepen, harmonikusan elnek egyutt, az egyik legkiegyensulyozottabb csalad, amit valaha lattam... technikai reszleteket ugyan nem tudok, de valoszinuleg ugy alakitottak a hazat, hogy kulon resze legyen a nagyszuloknek es kulon a fiataloknak a gyerekekkel.

Nem az itt a kerdes, hogy egyutt lakik-e valaki a szuleivel, vagy sem, hanem a "hogyan". Ha az all a hatterben, hogy nem sikerult az erzelmi levalas, ha a fiatal beleragadt a gyerek szerepkorbe, pszichologiai szempontbol keptelen fuggetlenedni a szuleitol, akkor az problemas es azzal erdemes lenne kezdeni valamit.

Ha valojaban onallo, felnott eletet el a fiatal, kepes magat ellatni, magarol gondoskodni minden szempontbol, csak tortenetesen technikailag a szulei hazaban lakik, akkor azt nem feltetlenul kellene ordogtol valo dolognak tartani, foleg ha egy esetlegesen kialakulo parkapcsolat soran az osszekoltozes egy alberletben is realissa valik majd idovel...

2014. jan. 7. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!