Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért baj az, ha egy 35 éves férfi otthon lakik?
Félre értés,ne legyen nem vagyok egy lusta ingyenélő munkanélküli alak ,van munkám adok is haza mindig pénzt,de havi nettó 95 e -ből nem tudok lakást venni, hitelt pedig nem akarok felvenni.
A kérdésem az lenne ,hogy titeket nőket zavarna ha párotok otthon lakna ennyi idősen még?
62%-os, neki azért van, mert eddig otthon lakott! :)
Én nem válogatok. Olyan embert fogadok el társamul, aki legalább annyit fel tud mutatni, mint én - az eddigi életében. Nem többet. Legalább annyit.
Ha én is otthon laktam volna és nem a családom helyett fizetem a jelzáloghitelüket, már saját lakásom lenne.
De fogggalmad nincs semmiről, csak vagdalkozol itt és fikciókat tényként állítasz be.
Ennyit tudsz, nem többet.
3 hónapja jöttem haza, előtte 10 évig egyedül vagy párkapcsolatban értem.
NEKED viszont nem kell bizonyítanom semmit. ;)
asszem befejeztem a Veled való kommunikácót.:) Másik oldal szellemi szintjének hiányában feleslegesnek ítélem meg.
További jó gyűlölködést, peace out :)
OFF
Kedves Költőnő!
Köszönöm a gyors választ, ezt már rég megszerettem volna kérdezni! Külön öröm, hogy látom nem kapta fel a vizet!
Ezek szerint nem az a fajta ember, mint amit egy másik kérdésre adott válaszaiból gondoltam Önről! (Direkt nem privát levelezek, én kiteregetem a szennyest, had szagolják!)
END OFF
ON
A kérdésre is válaszolnék.
Szerintem nem probléma, ha valaki otthon él a szüleivel.
Ettől még lehet sikeres a nőknél, emlékszem pár éve még gyakran láttam egy cowboynak öltözött 30+-os alakot, aki a tini lányokat (15-18) döngette a házibulikban. Ő is a szüleinél lakott, mint később kiderült, de az ő esete viszont tényleg gáz volt. Viszont a nők imádták, mert értett a nyelvükön, és nem reklámozta, hogy a való életben mi dolgozik és hol lakik.
A mai világban szerintem becsülendő, ha valakinek van munkája, van mit ennie és van hol laknia még akkor is ha az átlagkereset jóval magasabb, mint az átlag emberek keresete. (Remélem értik, nem mindenki "tehetséges" BKV "vezérigazgató".)
END ON
Esetleg Anyuka is elköltözhetne külön albiba. Ezt miért nem vetette még fel senki? :)
Egyébként egyke vagy, Kérdező? Mert ha ilyen klassz házat fogsz örökölni, akkor egyébként szerintem sem kell annyira a fogadhoz verni a garast, hogy egy albira vagy kisebb saját lakásra sajnálnod kellene. Az életedből elpazarolt idő az, ami megfizethetetlen, nem a négyzetméter árak.
Melletted szóljon viszont, hogy ha elég sokat teszel bele otthon a családi kasszába, akkor az önállóságodat nem hiszem, hogy lehetne firtatni. (Max pszichológiai értelemben.) Én ugyan külön élek, a saját lakásomban, de sok pénzt adok haza a szüleimnek, így anyagilag tulajdonképpen szinte "velük élek", még ha fizikailag másik városban is. Értem én, hogy az egy jó indikátornak tűnik az önállóság megítélésére, hogy valaki a szüleivel él-e, és többnyire helyes következtetést lehet levonni belőle, de azért vannak olyan corner case-ek, amikor nem alkalmazható. Viszont mindenkinek szíve joga olyan paraméterek alapján megítélni másokat, amilyenek alapján csak szeretné. (Én pl. alacsony vagyok a legtöbb nő számára, csak 173 cm, és aki magasság alapján eleve kizár engem a lehetséges partner kategóriából, azt nyilván nem fogja érdekelni, hogy milyen egyéb kvalitásaim vannak, hiába vannak. Ez van. ha valakinek 180 cm alatt nem férfi a férfi, akkor neki én nem vagyok az. Ha valakinek nem férfi a szüleivel élő férfi, akkor Kedves Kérdező, te nem vagy férfi neki. Te kérdezted, hogy mit gondolnak mások erről, most akkor viseld el a válaszokat!)
Igazából nem szeretnék állást foglalni az önállóság és otthon lakás témában. Szerintem túl sok az ismeretlen tényező, minden eset egyedi, és igazából csak azt akartam mondani, hogy nem tudunk mindent ahhoz, hogy ítélkezzünk.
Költőnő: nagyon tetszik ez a harcos amazon stílus! :) Meg az önállóságod is. Én veled vagyok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!