Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 15:23
81/104 anonim válasza:
Költőnő: felesleges erőlködnöd. :) Szerepmegerősítésért van itt. Nem fog rád hallgatni, sem senki másra, csak arra, aki sajnálja, vagy arra, aki lenézi. Játszmázik.
82/104 Költőnő? válasza:
tudom. Dependens személyiséghez úgy hozzátartozik a játszma, mint a bőre színe.
83/104 A kérdező kommentje:
de én nem játszmázom, legalábbis tudatosan nem...csak egyszerűen nem tudom érezni a jót, csak a rosszat, akicsi rosszat is felnagyitom érzelmileg...nem sajnáltatom magam, hányszor irjam még le.Mindegy, azért köszi a segítő szándékot...tényleg
2014. jan. 6. 18:10
84/104 Költőnő? válasza:
lehet h nem tudatos, sőt biztos, de attól még játszma.
ezért írtam, h szakember kell
85/104 A kérdező kommentje:
De mi a játszma ebben?
2014. jan. 6. 18:17
86/104 anonim válasza:
Ajánlom a figyelmedbe Eric Berne: Emberi játszmák című könyvét. :)
87/104 A kérdező kommentje:
okés
2014. jan. 6. 18:23
88/104 Költőnő? válasza:
én sem tudtam függő személyiségként h játszmázom, míg nálam okosabbak szépen rá nem vezettek, logikusan, kérdezve, h nekem kelljen elgondolkodni dolgokon. A direktben megmondás semmit nem ér, mert csak tagadást vált ki
89/104 anonim válasza:
Egyáltalán nem akarod megérteni ,hogy nem akar tőled semmit ugye? Ismertem már ilyen lányt de ő mindenbe belemagyarázott valamit, mikor a srác világosan megmondta,hogy semmit nem akar! Hülyeség öngyilkosnak lenni meg öngyilkossággal fenyegetőzni de a legnagyobb hülyeség a pasinak ilyet mondani. Komolyan mi vonzót láthatna benned? Te inkább életvidám jókedvű emberekkel találkozgatnál vagy olyanokkal akik ilyeneket mondogatnak neked ,h "ha nem leszel velem megölöm magam!"? Lehet hogy vagy olyan csinos mint a többi lány de az ilyen esetnél tökmindegy,hogy nézel ki ,lehetnél náluk százszor szebb akkor is velük lenne. Amit meg levágsz az igen is hiszti...tökmindegy mitől van, hát basszus ne csodálkozz ,hogy nem veled jár el randizgatni.Abba megy,hogy ezek után miért kell neked egy ilyen pasi ne is menjünk bele... Az első lépés ,hogy helyretedd magad lelkileg és utána érdemes párkapcsolaton gondolkozni. Az meg ,hogy nem hiszed ,hogy a pszichiáter segítene nem lep meg, és "hinni a templomban kell!"
90/104 anonim válasza:
Mielőtt megint rám írnál...
32 éves nő vagyok, férjjel, gyerekkel.
És még mindig SZÁNALMAS VAGY!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!