Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?
figyelj...
én most 3 hónap alatt elveszítettem a munkám, a párom, az egzisztenciám és hazakényszerültem anyámékhoz. Innen már csak felfelé van út.
Nem mondom, h nincsenek napok, amikor kibeba rossz, de nem adom fel. Jön még kutyára dér.
szóval ha jól értem akkor...
- nem lettél aids-es tőle
- nem csinált fel
- nem vett fel hitelt a nevedre
- nem dobott partiba a focicsapattal
- nem rabolta el a gyerekeidet
- stb...
akkor? nincs is rossz dolgod, dobd a csába és keress mást, aki nem a helyi menő csávó de legalább normális.
nem helyi menő csávó volt....
nekem sincs állásom, otthagytam, mert borzalmasan kimerülten fizikailag , lelkileg attól is...
tudom hogy másnak mág rosszabb az életkörülmnénye, de amilye vagyok, hogy évek óta idegbeteg vagyok, és sivár, gyötrő lelkivilágom van..ez az ember meg menekül tőlem, sosem keresne, elvan a kis csinos lánykákkal, én mweg haljak meg
a kapcsolatfüggők nem tudnak önmagukban boldogok lenni.
ez betegség. S mint ilyen: kezelhető.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!