Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 15:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 Költőnő? ***** válasza:

figyelj...

én most 3 hónap alatt elveszítettem a munkám, a párom, az egzisztenciám és hazakényszerültem anyámékhoz. Innen már csak felfelé van út.

Nem mondom, h nincsenek napok, amikor kibeba rossz, de nem adom fel. Jön még kutyára dér.

2014. jan. 6. 15:51
 42/104 Költőnő? ***** válasza:
nekem szinte minden barátom itthagyta már a várost, illetve akik itt maradtak vagy nem találjuk a közös hangot vagy ilyen full felületes a kapcsolat. Szal hidd el; tudom milyen. de azt is tudom, h amin most eszed magad, az nem megoldás.
2014. jan. 6. 15:53
 43/104 anonim ***** válasza:

szóval ha jól értem akkor...

- nem lettél aids-es tőle

- nem csinált fel

- nem vett fel hitelt a nevedre

- nem dobott partiba a focicsapattal

- nem rabolta el a gyerekeidet

- stb...

akkor? nincs is rossz dolgod, dobd a csába és keress mást, aki nem a helyi menő csávó de legalább normális.

2014. jan. 6. 15:53
 44/104 A kérdező kommentje:

nem helyi menő csávó volt....

nekem sincs állásom, otthagytam, mert borzalmasan kimerülten fizikailag , lelkileg attól is...

tudom hogy másnak mág rosszabb az életkörülmnénye, de amilye vagyok, hogy évek óta idegbeteg vagyok, és sivár, gyötrő lelkivilágom van..ez az ember meg menekül tőlem, sosem keresne, elvan a kis csinos lánykákkal, én mweg haljak meg

2014. jan. 6. 15:57
 45/104 anonim ***** válasza:
Lapát!
2014. jan. 6. 15:59
 46/104 Költőnő? ***** válasza:
felejtsd már el, magaddal kezd vmit, magad tedd rendbe!
2014. jan. 6. 16:01
 47/104 A kérdező kommentje:
Nem birom magam rednbe tenni, sok éve ez van...ha valaki jönne az életemben akivel ugyanugy akarjuk egymást fizikailag, intelelktuálisan az lenne csak a megváltás, meg persze ha tudnék alkotni folyamatosan, olyat amit lehet értékelni, áhh mindegy..
2014. jan. 6. 16:03
 48/104 anonim ***** válasza:
Szerinted ha a pasi tenne fel itt egy kérdést, hogy mit kezdjen egy idegbeteg, öngyilkossággal zsaroló nővel, akkor milyen tanácsokat kapna?:)))
2014. jan. 6. 16:04
 49/104 Költőnő? ***** válasza:

a kapcsolatfüggők nem tudnak önmagukban boldogok lenni.

ez betegség. S mint ilyen: kezelhető.

2014. jan. 6. 16:08
 50/104 A kérdező kommentje:
Én azért vágyom rá, szellemileg is egy társra, mert nekem 27 évem alatt egyszer sem adatott meg....
2014. jan. 6. 16:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!