Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?
"#52! A "szokott kijönni" mit jelent? hány nőt tettél már pihenőpályára?:))"
Nem én tettem őket, én dolgoztam velük bent. :)
"nem tudom elhinni amugy hogy nekem tudna segiteni pszichiáter"
Mindenki ezt gondolja először. :) De egyrészt nem a pszichiáter segít - a pszichiáter csak nyugtatókat ír fel, hogy lehessen veled egyáltalán dolgozni. Másrészt ezek az emberek erre vannak kiképezve (egy pszichológus érettségi után további kilenc évet tanult, hogy megkaphassa a jogot, hogy dolgozzon veled). Harmadrészt saját tapasztalat alapján mondom, hogy nagyon gyors és látványos fejlődéseket tudnak elérni ilyen helyzetekben.
igen, azért pszichiáter és pszichológus között tegyünk azért különbséget!
és még a pszichológusok között is, ha már itt tartunk
én egy szóval nem vontam kétségbe, vagy nem szóétam le hogy ki mit élt át gyerekkorában.És én nem vagyok erősebb attól amit átéltem..
Ige szánalmas vagyok, kiirhatod még ötször nagybetűvel
És te amúgy tisztában voltál azzal, hogy csak szexre kellesz neki? Vagy abban a hitben bújtál vele ágyba, hogy majd utána ráébred, hogy téged szeret és veled akarja leélni az életét? Ne haragudj, de 27 éves létedre elég naiv vagy...
De ettől függetlenül inkább el kéne fogadnod, hogy sosem fogsz neki úgy kelleni, ahogy te szeretnéd. Vagy hagyod továbbra is, hogy kihasználjon szexuálisan, illetve továbbra is szenvedj emiatt, vagy pedig összegyűjtöd minden erődet és végleg elfelejted őt. Tudom, ez sokkal nehezebb, mint kapálózni és abban reménykedni, hogy egy nap kattan valami a fejében és felhagy a csajozással csak miattad, de jobb, ha belátod, hogy ilyen max a tündérmesékben létezik.
A legfontosabb az lenne, hogy felfogd: nem érdemes egy ilyen ember miatt eldobnod az életed, aki ennyire semmibe vesz téged.
Figyelj, azt legalább tudod, hogy mit akarsz?
Tudod, hogy a pasi nem akar veled lenni, nem? Ez ellen nem tehetsz semmit. Ha fenyegetőzöl, és veled marad, a szerelmet amire vágysz akkor sem kapod meg. Ezt nem látod? Talán becsapott, hazudott neked? Nekem úgy tűnik, hogy ez eleve csak laza kapcsolatnak indult. Hiába várod el tőle, hogy szeressen ha ő nem szeret. Ez van, ezt nem lehet kierőszakolni, joga van hozzá. Neked nem az fáj, hogy nem emberséges veled, hanem az hogy nincs veled!
de de az fáj, hogy nem emberséges, hanem arrogáns, lekezelő, és semmi empátia nincs benne..Más nőkkel miért tud tök kedves lenni?
Nézek annyira jól ki mint az is akivel most randizgat..az fáj hogy engem sosem hivott el sehova, hogy lehetőséget adortt volna az egymásra hangolódásra, más nőket össze vissza visz mindenhova, velem meg olyan ledegradáló...ő nem akar szóba állni velem soha többet....
eigen az fáj nagyon hogy semmibe vesz, a felületes libákat meg tiszteli
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!