Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?
Kedves Kèrdező!
Egy anonim oldalon vagyunk,ahol bàrki bàrmit ìrhat következmèny nèlkül.
Ne csodàlkoz a kritikàn aluli viselkedèshez!
Empátia? Először önmaga gyakoroljon empátiát a környezetével szemben. Mit szólnának a szerettei, ha megölné magát? Mit szólnék én, hogy megölte magát miattam? Mekkora sérüléseket okozna mindenkiben, akik érzelmileg kötődnének az ügyhöz?
És még én gyakoroljak empátiát egy ilyen nő irányba, aki puszta akaratosságból képes lenne ilyet tenni?
Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy fenyegetőzésről van szó, nem tettekről, hiszen amennyiben csak üres szavakról van szó, úgysincs tétje a dolognak.
debizony, ez érzelmi zsarolás...
Ha Te vagy, aki ezen gondolkozik: Szakember. MOST!
Pontosan mit értesz azon, hogy fenyegetőzik?
Mert a fenyegetőzés azt jelenti, hogy folyamatosan azt mondogatja megteszi, hacsak nem kap meg valamit. Ez esetben mondanám, hogy fejezze be ezt a viselkedést mert ez nagyon gerinctelen dolog vagy pedig otthagynám.
Ha viszont azt mondaná megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata és nem tudja mit csináljon akkor megnyugtatnám vagy minimum megpróbálnám.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!