Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?
Az eszedbe se jut, hogy csak ennyit értél neki? Hogy nem kellesz? Akárhányszor széttehetted a lábad, még a szexxel se tudtad megfogni. És most itt rinyálsz és mindenkit próbálsz meggyőzni az igazadról. Ezért ahogy kérted, leírom még ötször.
SZÁNALMAS VAGY, SZÁNALMAS VAGY, SZÁNALMAS VAGY, SZÁNALMAS VAGY, SZÁNALMAS VAGY
"Első szabály: ha azt akarod, hogy szeressenek, légy méltó a szeretetre." - Idézet a Casanova című filmből. :) Mit tudsz neki adni? A szexen kívül, a szépségeden kívül. Azt látom, hogy hihetetlen terhet jelenthetsz bárkinek, hiszen a sérüléseid mögé bújsz a fejlődés elől, hiszen másoktól követeled a megértést és megváltást.
Mit tudsz Te adni másoknak? Mit szeretnél adni másoknak? Én itt eddig csak lenézést láttam a hibáztatott férfi felé, az ő női felé, lenézést azok felé, akik lenéztek téged, és tökéletes közönyt az okos tanácsok felé. Miért gondolod, hogy a környezeted a lenézésre mással fog reagálni, mint lenézés?
Hol van a te kedvességed? Hol van a te empátiád, amit annyira szeretsz követelni?
Én azt nem értem, hogy ha már nyilvánvalóvá lett, hogy annak a hapsinak csak szexre kellettél és el is jutott az összezavarodott kis agyadig, akkor miért nem tudod annyival lerázni magadban, hogy "nekem egy ilyen alak nem kell, keresek jobbat!"?
Ennyi lenne az egész és nem kéne öngyilkosságon elmélkedni, meg egyéb hülye módokon sajnálni magad. Mert épp azt teszed. Tudom milyen érzés a depresszió mély bugyraiban fetrengeni és ezért tudom tapasztalatból mondani, hogy ha magadtól nem kelsz fel, senki nem húz ki belőle.
Igenis tessék összekaparni magad a földről és keresni egy RENDES férfit, ha már ez szíved vágya. Vannak rendes férfiak, hidd el. Csak nagyon meg kell válogatni és nem az első héten-hónapban ágyba bújni vele, hanem várni vele és összeismerkedni jó alaposan és csak utána a többi. Itt hibázzák el sokan manapság. Egyből mennek dugni. Tessék szépen értelmesen átgondolni, hogy hol hibáztál!
Például amint kiderül róla, hogy csak arra kellesz neki, DOBOD és többé vissza sem nézel. Ennyi. Nem szabad egy ilyen mellett kikötni.
22/F voltam és vicces, hogy ezt kevesebb párkapcsolati és élettapasztalattal is belátom, mint te. Biztos a női (érzelmi) gondolkodás áldozata vagy...
és igenis túlzottan sok kedvességet, és törödést adtam, ezt használták ki
nem is vagyok lenéző, még azokkal se akik itt bántanak...
kérdező.
figyelj már a válaszokra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!