Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 15:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 A kérdező kommentje:
:)akkor az
2014. jan. 7. 20:32
 92/104 anonim ***** válasza:
Tök feleslegesen idegesíted fel magad kedves előző.
2014. jan. 8. 23:59
 93/104 A kérdező kommentje:
Még ez a szöveg:D
2014. jan. 9. 00:43
 94/104 A kérdező kommentje:
Egyebkent is te kezdtel el sertegetni szoval mondom....foglalkozz a gyerekeiddel ne mas sirjan akarj tancikalni ;)
2014. jan. 9. 01:14
 95/104 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a 90 akárhány választ.

Namost. Kedves Kérdező, lány létemre mondom, hogy buta vagy, és mérhetetlen ostobaságot csinálsz. Ráadásul önző és öntelt vagy.

Mi az, hogy a pasi női felületes libák? Ja, mert nem támadták le a csávót, hogy ne csak dugás legyen, meg fenyegetőznek öngyilkossággal, mint Te? Ja, plusz Te is felületes liba vagy ezek szerint, mégiscsak széttetted neki a lábad, pedig aligha vallott szerelmet előtte. Most meg itt sír a szád. Ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad és úgy csinálsz, mint a Kiskirály aki szent és feddhetetlen, holott a saját hülyeséged vezetett idáig. Használd a fejed, a saját érdekedben. Amit most művelsz, hagyd abba, senkinek nem jó.

Felejtsd el azt a srácot. Tudom, könnyebb mondani, mint megtenni, de be kell látnod, nincs ésszerűbb megoldás!

Fel a fejjel, sok sikert!

2014. jan. 9. 10:54
 96/104 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve megy az egész vele ...fogalmad sincs miket okozott nekem...nem vagyok buta..es igenis felületes libàk azok a nők.
2014. jan. 9. 11:54
 97/104 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Hagylak inkább, reménytelen eset vagy. Másokat is sokat bántottak, mégsem hisztériáznak meg sajnálják magukat ennyire, mint Te, ja és nem fenyegetőznek öngyilkossággal mint Te.

Nőj fel, ideje lenne! ;)

2014. jan. 9. 12:54
 98/104 A kérdező kommentje:
Nem sajnàltatom magam...es tudom nyilvan hogy masokat is bàntottak nem arról van szó. De engem csak bàntàs ért....de mindegy igy könnyű itélkezni
2014. jan. 9. 12:59
 99/104 A kérdező kommentje:
Semmi köze ennek a gyerekességhez...de làtom sok a rosszindulatú ember.. tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 9. 13:00
 100/104 Költőnő? ***** válasza:
100%

kérdező, az a baj, h azt nem veszed észre, h akik segíteni próbálnak, azok 5-6 kommentet minimum rádszánnak és olvassák az arra írt válaszaid is.

Csak épp TE nem figyeled ezeket. Csak kibúvó, csak kesergés vagy cinizmus. Ilyen emberen nem lehet segíteni, mert nem is akarja. S tudom ezt onnan, h 1,5 évig foglalkoztam hozzád hasonló emberekkel.

Szal hidd csak el, h a hiba nem a kommentelők készülékében van, hanem a Tiédben.

2014. jan. 9. 13:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!