Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok férfiak, ha egy nő elkeseredettségében sir, és öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem akarja a pasi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 15:23
 51/104 Kittycica94 ***** válasza:

Én tuti körberöhögnélek (26éves fiú vagyok)

felajánlanék egy kötelet! hogy miért? nem azért mert bunkó vagyok vagy ilyesmi! Egyszerű a magyarázat. Ez arról szól hogy önző vagy és a másikra rá akarod kényszeríteni magad!

Fogadd el a döntést, és idővel túl fogsz lépni rajta! Ne legyél gyerekes felfogású!

2014. jan. 6. 16:13
 52/104 anonim ***** válasza:
70%

Ha függővé teszed önmagad boldogságát másoktól, akkor sosem leszel boldog. Neked kell dolgoznod azért, hogy észre vedd az apró szépségeit az életnek - akkor lesz valakid, amikor képes leszel egyedül is boldog lenni. Nem olyan nagy kunszt egyébként.

Zsarolással pedig nem lehet szeretetet kiharcolni, legfeljebb félelmet, görcsöt. Hidd el, senki sem akar egy idegronccsal járni, legfeljebb olyanok, akiknek valami fura megváltó komplexusuk van. Azok meg csak addig, amíg talpra nem áll az illető, és már le is léptek.

Ha egyedül nem tudsz kilábalni, akkor keress egy szakértőt, vagy menj el önismeretre! Nincs benne semmi szégyen: ha az autód rossz, elviszed autószerelőhöz, ha az érzelmeid rosszak, elmész vele pszichológushoz.

Kérdésedre válaszolva: felelős felnőtt férfiként, ha egy nő, akivel nem járok, zsarolni kezd:

1. komolyan szembesítem vele, hogy segítségre van szüksége, és hogy ezt a segítséget én nem tudom megadni neki.

2. ha öngyilkossággal fenyegetőzik, abban a pillanatban mentőt hívok, akut szuicid veszéllyel.

A mentősök ilyenkor helyből pszichiátriára viszik az illetőt, aki kap egy szép adag nyugtatót, aztán egy ágyat az osztályon. A Péterfy utcai kórházban krízis intervención hét-tíz napig marad megfigyelés alatt, ami idő alatt naponta több szakemberrel is találkozik. Szükség esetén akár hat hétig is bent fogják.

Az emberek általában megijednek ettől, mert büntetésnek tűnik. ("Annyira nem kellek neki, hogy kórházba zárat?!") De a kórházból általában egy megújult, életerős, és valamivel jobb kedvű ember szokott kijönni, akinek teljesen mások a kilátásai az életben.

2014. jan. 6. 16:13
 53/104 menta34 ***** válasza:
#52! A "szokott kijönni" mit jelent? hány nőt tettél már pihenőpályára?:))
2014. jan. 6. 16:15
 54/104 Költőnő? ***** válasza:
nem értem, ha szar, miért nem kérsz segítséget...?
2014. jan. 6. 16:16
 55/104 anonim ***** válasza:
Ez hiszti semmi más. Egyébként azoknak van igaza akik rádhívnák a mentőt. Zártosztályon lenne időd gondolkozni.
2014. jan. 6. 16:17
 56/104 A kérdező kommentje:
ha átélnéd amit én gyerekkorom óta megválogatnád a szavaid, hogy hiszti e vagy sem...nem tudom elhinni amugy hogy nekem tudna segiteni pszichiáter
2014. jan. 6. 16:23
 57/104 anonim ***** válasza:

Ezt a legőszintébben mondom. SZÁNALMAS vagy. Ennyi. Mellesleg mindenkinek addig nagy a szája az öngyilkossággal kapcsolatban, amíg nem kell megtenni. Csak feltűnősködni akarsz. És igen, végig olvastam minden kommentet és választ. Én jobban féltek mindenki mást, mint téged.

SZÁNALMAS VAGY.

2014. jan. 6. 16:24
 58/104 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha a csávó miatt akarod megölni magad, azzal a céllal, hogy együtt legyetek az ÉRZELMI ZSAROLÁS. Ha pedig csak meg akarod ölni magad, és nem őt zsarolod hanem kihagyod az egészből az meg szimplán hülyeség.
2014. jan. 6. 16:28
 59/104 Kittycica94 ***** válasza:
Jaj hagyjuk mar ezt a "ha atelted volna amit en gyerekkoromban..." szoveget. Ha valoban olyan szar dolgokat eltel at akkor annal jobban ragaszkodnal az elethez es nem mondanal ilyen ostobasagokat!!!
2014. jan. 6. 16:29
 60/104 Költőnő? ***** válasza:

honnan tudod, h más gyerekkorában mi volt?

meg se próbálod

önsajnálat, önsajnálat, önsajnálat.

akkor mondj vmiről véleményt, ha próbáltad már.

addig ne!

2014. jan. 6. 16:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!