Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Feljelentsem?
Figyelt kérdés
Van egy csávó, aki nem akar rólam leszállni facebook-on :( Mindig nyaggat h találkozzunk meg mindig mondja h mennyire tetszem neki. Egyszer láttuk egymást élőbe bizonyos ok miatt és utána bejelölt facebook-on és azóta nem hagy békén. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de van egy pát kép, amin megvagyok jelölve fb-on és elküldte nekem üzenetbe a képeket h milyen jól nézek ki. Én meg kérdeztem h te ezeket lementetted? És azt mondta igen. Hiába mondtam h törölje le, azt mondta nem fogja és h még van rólam sok. Félek h vmit csinálni fog azokkal a képekkel. pl: visszaélés. Mit tegyek? Ha itthon elmondanám, akkor apu ajtóstól rontana be a házába, egyelőre ezt nem akarom.2014. jan. 3. 11:42
41/43 Zakathol válasza:
Most komolyan, mi a túrót görcsölsz ezen ennyit? Van rólad pár semmittmondó, még csak nem is erotikus képe. És akkor mi van? Az ilyet még csak napisz@rra se tudja beküldeni, akkor nem értem mit kell ezen ennyit aggódni. Ha nem menti le, akkor is látja... Ne hisztizz már feleslegesen.
42/43 anonim válasza:
Fejezd be már a hisztit és tiltsd le ahogy azt elmondták már legalább 20-an!
Jah.. még mielőtt elfelejtem, képzeld a legtöbb ember veled ellentétbe leszarja, ha valaki letölti a képét. :)
43/43 anonim válasza:
Ha az ismerőseid között van akkor ne sírj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!