Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelt kérdés
Van egy csávó, aki nem akar rólam leszállni facebook-on :( Mindig nyaggat h találkozzunk meg mindig mondja h mennyire tetszem neki. Egyszer láttuk egymást élőbe bizonyos ok miatt és utána bejelölt facebook-on és azóta nem hagy békén. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de van egy pát kép, amin megvagyok jelölve fb-on és elküldte nekem üzenetbe a képeket h milyen jól nézek ki. Én meg kérdeztem h te ezeket lementetted? És azt mondta igen. Hiába mondtam h törölje le, azt mondta nem fogja és h még van rólam sok. Félek h vmit csinálni fog azokkal a képekkel. pl: visszaélés. Mit tegyek? Ha itthon elmondanám, akkor apu ajtóstól rontana be a házába, egyelőre ezt nem akarom.
2014. jan. 3. 11:42
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
semmilyen különleges kép nincs, de akkor is, még rosszabb. ha semmi érdekfeszítő nincs a képbe, akkor mire kell neki? elegem van.
2014. jan. 3. 11:51
 12/43 anonim ***** válasza:
Nem azért, de hány évesen van ennyi eszed?
2014. jan. 3. 11:52
 13/43 anonim ***** válasza:

Csak olyan képet tud letölteni fb-ról, amit Te töltöttél fel...

És nem hiszem, hogy a facebook üzenetváltás egyenlő a zaklatással, mert letiltod, és ciao.

2014. jan. 3. 11:52
 14/43 anonim ***** válasza:

feltörni nem tudja,kamu.

s mindent amit te feltöltesz az lementhető..

max kiveri rád

2014. jan. 3. 11:53
 15/43 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, hogy ezzel személyi jogokat sért. Személyi jog megsértése akkor van, ha az adott illetőről nem kívánt képek kerülnek fel a netre. Te viszont vállaltad az arcod, feltetted, TE MAGAD fb-ra azokat a képeket, ezáltal publikussá tetted magad. Az, hogy ki, mit csinál azokkal a képekkel, az már csak másodlagos, meg hogy lementi-e a gépére. Ennyi erővel mindenki lementhetné a gépére a képeket, és ott lennének. Ha ezt elakarod kerülni, egyszerűen töröld a fb-od, vagy legalábbis ne posztolgass ki magadról képeket. Felesleges a rinya, előbb gondolkozni kéne, és tisztában lenni dolgokkal, mielőtt "feljelentgetéssekkel" dobálózol.
2014. jan. 3. 11:54
 16/43 anonim ***** válasza:

te 14 éves vagy?

várj...

15?

igen...te 15 vagy ugye?

2014. jan. 3. 11:54
 17/43 anonim ***** válasza:

Hát, ha ilyen apróságokon kibuksz... ami a netre felkerül azt nemcsak ez pasi, de 1000 másik is látni fogja, az indiai nagypapától, a kínai kamaszon át bárki.

Ha ennyire zavar, hogy interneten a te képeid bárki ember fia nézegetni akkor: nem töltsd fel. És kérd meg a barátaid is ,hogy rólad ne töltsenek fel.

Nekem nincs facebookom, de az összes kép ahol esetleg ismerősök által fel vagyok töltve, azt mind jelezték nekem és volt amire igent mondtam volt amire azt mondtam ne. Ennyi. De pl. másik közösségi oldalon sehol egy fénykép rólam. Mert nem akarom, hogy kinn legyen, aki ismer ismer, aki nem annak meg tök mindegy, hogy nézek ki.

Feljelenteni meg nem tudod, mert kiröhögnek a rendőrségen. Aki utálja ha nézik, az ne töltögessen képet magáról és a barátoknak is lehet szólni, hogy légyszi ne!

2014. jan. 3. 11:55
 18/43 A kérdező kommentje:
nem tudom nektek h tetszeni ha egy idegennek lenne rólatok képei, amit őrizget nem tudom miért, amikor vadidegenek vtok egymásnak. csak fordítva kellene belegondolni.
2014. jan. 3. 11:56
 19/43 anonim ***** válasza:

Úgy látom IT témakörben fogalom zavaraid vannak.

Abban a pillanatban, hogy valamit felraktál a netre, az onnantól "szabad préda". A jog ugyan tiltja, hogy

felhasználják, gyakorlatilag ha nem tudod ki töltötte fel a mondjuk a napisza--a, akkor amúgy is buktad az egészet.

A rendőrség elnyomozgat, keres, adatot kér ki, de nagyon sokszor nem visszakövethető. Pl: fél év és minden logból elavul a dolog, addig meg kell tartani a LOG-ot,de utána mennek a levesbe.

Ha valaki tavaly feltöltött valamit, akkor max. az oldal üzemeletőtjénél lehet sikoltozni, hogy vegye le.

Normális üzemeltető rögtön leszedi, ha kekeckednek akkor eljárás, felszólitások, és vagy sikerül vagy sem.

lsd: kuruc.info esete, amivel gyakorlatilag nem tudnak mit csinálni. (USA-ban van a szerver)

Tehát az, hogy mi lesz azzal amit felraktál az kizárólag azon múlik, hogy akarja e valaki felhasználni, vagy sem. Ezt jobb ha tudod. "A kép mentése másként" funkció böngészőben benne van. Azzal vagy beljebb, hogy elismeri, hogy menti a képeket. Hozzáteszem ezért még nem bűntethető, csak ha fel is használja mondjuk egy másik oldalra feltöltve!

A verbális zaklatás már kézzel foghatóbb, ez egyértelműen büntethető. Apukád ha rátöri az ajtót ő is feljelenthető lesz. Mondjuk fenyegetés, garázdaság stb... Abszurdisztán rendőrsége az elkövetőt védi. :/

Egyszóval szólni, hogy fel le jelentve, aztán fel is kell.

2014. jan. 3. 11:56
 20/43 anonim ***** válasza:
Először írd meg Neki, hogy hagyjon békén, vagy feljelented zaklatásért. Ha továbbra is zaklatna, akkor tiltsd le. Ha feltörné az oldalad, akkor meg mehettek rendőrségre. Ha a képeid közül egyik sem olyan, hogy mondjuk kint van a melled, vagy valamilyen erotikus jellegű, akkor ne félj. Azért tartja a gépén, mert arra élvezkedik. Ez tudom nagyon rossz érzés, de nem tehetsz ellene semmit. Amikor felraktad a képeidet a világhálóra, azzal azt vállaltad fel, hogy bárki hozzáférhet, még a perverzek is.
2014. jan. 3. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!