Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelt kérdés
Van egy csávó, aki nem akar rólam leszállni facebook-on :( Mindig nyaggat h találkozzunk meg mindig mondja h mennyire tetszem neki. Egyszer láttuk egymást élőbe bizonyos ok miatt és utána bejelölt facebook-on és azóta nem hagy békén. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de van egy pát kép, amin megvagyok jelölve fb-on és elküldte nekem üzenetbe a képeket h milyen jól nézek ki. Én meg kérdeztem h te ezeket lementetted? És azt mondta igen. Hiába mondtam h törölje le, azt mondta nem fogja és h még van rólam sok. Félek h vmit csinálni fog azokkal a képekkel. pl: visszaélés. Mit tegyek? Ha itthon elmondanám, akkor apu ajtóstól rontana be a házába, egyelőre ezt nem akarom.
2014. jan. 3. 11:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Minek van Facebookod, ha nem tudod használni?

Ott egy rakás beállítási lehetőség, hogy ha feltöltenek egy képet amin megjelöltek, akkor előtte rákérdezhet a rendszer, hogy jóváhagyod-e, ha beállítod ezt...

Tiltsd le, akkor későbbiekben nem tud letölteni képeket rólad, az hogy minek töltötte le mit izgat? Onnantól hogy publikus már nem csak a te dolgod.

2014. jan. 3. 12:11
 32/43 anonim ***** válasza:
nem értem miért zavar, hogy le vannak mentve a képeid nála, főleg, ha még csak nem is kihívóak. elismerem, hátborzongató, de ennél többet nem csinál vele. tiltsd le, aztán ha feltöri a fb-d, csinálsz egy új profilt, ahol nem ismerősöd, és ahol nem tud elérni. szerintem ez ennyire nem nagy dolog, neten sokkal könnyebb lerázni egy zaklatót, mint élőben...
2014. jan. 3. 12:13
 33/43 A kérdező kommentje:
szóval hiába én vagyok a képen, hiába tudok a dologról, bármit csinálhat vele és meg csak nézzem, igaz? Oké, megértettem h ez így működik, hát jó, mostmár tudom h nem kell aggódnom meg idegeskednem ez miatt.
2014. jan. 3. 12:14
 34/43 anonim ***** válasza:

Tényleg olvasd el a felhasználási feltételeit, mert abban minden le van irva.

És mivel használod a szolgáltatást "alá is irtad".

2014. jan. 3. 12:19
 35/43 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy a pali addig nem követ el bűncselekményt, amíg nem tölti fel valahová a képed. Ha csak a gépén tárolja, az még nem számít bűncselekménynek, joga van hozzá, mert ami a facebook-ra felkerül nyilvánosan, azt bárki letöltheti. Ezért létezik privát funkció is. Legközelebb mond a barátaidnak, hogy ne tegyenek fel olyan képet, amin Te is rajta vagy. Vagy csak ne jelöljenek be rajta.
2014. jan. 3. 12:20
 36/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem igazán értem a problémád. Ha sima, egyszerű képekről van szó, amiket bárki láthat a facebookon, mivel nyilvános, akkor nem mindegy, hogy a neten vagy az ő gépén van meg? Az meg, hogy letölti valszeg amiatt van, mert bejössz neki, de még ki tudja, hány totál idegen pasi töltögeti le a képeid, sőt mások képeit. Ha nem tudnád, ha egy képet felteszel a netre nyilvánosan, azzal engedélyt adsz a "használatára" úgymond, mivel megosztottad a nagyvilággal. Ha pedig idegesít az ember, tiltsd le. Nem fogja tudni feltörni a facebookod, ha csak nem árulod el neki véletlen a jelszavad.
2014. jan. 3. 12:23
 37/43 anonim ***** válasza:

hali, van már olyan funkciója a face-nek, hogy nem tudnak téged bejelölni, vagy ha bejelölnek - neked azt jóvá kell hagynod

-ha van valami újítás fb-n, akkor fent eddig nekem mindig megjelent egy útmutató kalauz...persze azt sokan le se hányják, aztán sírás a vége :/

2014. jan. 3. 12:39
 38/43 anonim ***** válasza:
jótanács: töröld/tiltsd le - egy idő után megunja
2014. jan. 3. 12:42
 39/43 anonim ***** válasza:

Bocsi, de te cseszted el.

Nem akarom isteníteni a Facebookot, mert mindent megtesz azért, hogy megnehezítse a dolgunkat, de azért nagyon sok lehetőség van, amit ki lehet használni. Simán beállíthattad volna, hogy a jóváhagyásod nélkül nem jelölhetnek meg képen.

Ja, és már nem azért, de minek jelölted vissza ezt az állatot??

És ha jelentéktelenek a képek, mit kezdhetne velük? Ha más töltötte fel, nyílván csportképekről van szó. Nem hinném hogy erre sok ember gerjethet..

Hagyd a francba. Bár ilyen embernél nem tudom mi lenne a megfelelő viselkedés.. Ha letiltod, lehet hülyeséget csinál. Egyszerűen ne írj vissza neki, ne lássa rajtad hogy ki tud akasztani.

Idővel csak lekopik...

2014. jan. 3. 13:48
 40/43 A kérdező kommentje:
Most akkor nem lehet kép a saját fb-odon egy ilyen b*rom miatt? Szerintem a legtöbb embernél van kép. E nélkül elég semmitmondó egy profil. Az a túlzás ha vkiről több 100 kép is van. Levan tiltva h csak az ismerősök láthassák a megjelölt képeket is szóval külön egy ismerősnél nem lehet megtiltani h ne lássa a képeket. most akkor egy ember miatt ne legyen kép? ki ő?
2014. jan. 3. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!