Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Feljelentsem?
Minek van Facebookod, ha nem tudod használni?
Ott egy rakás beállítási lehetőség, hogy ha feltöltenek egy képet amin megjelöltek, akkor előtte rákérdezhet a rendszer, hogy jóváhagyod-e, ha beállítod ezt...
Tiltsd le, akkor későbbiekben nem tud letölteni képeket rólad, az hogy minek töltötte le mit izgat? Onnantól hogy publikus már nem csak a te dolgod.
2014. jan. 3. 12:11
nem értem miért zavar, hogy le vannak mentve a képeid nála, főleg, ha még csak nem is kihívóak. elismerem, hátborzongató, de ennél többet nem csinál vele. tiltsd le, aztán ha feltöri a fb-d, csinálsz egy új profilt, ahol nem ismerősöd, és ahol nem tud elérni. szerintem ez ennyire nem nagy dolog, neten sokkal könnyebb lerázni egy zaklatót, mint élőben...
2014. jan. 3. 12:13
33/43 A kérdező kommentje:
szóval hiába én vagyok a képen, hiába tudok a dologról, bármit csinálhat vele és meg csak nézzem, igaz? Oké, megértettem h ez így működik, hát jó, mostmár tudom h nem kell aggódnom meg idegeskednem ez miatt.
Tényleg olvasd el a felhasználási feltételeit, mert abban minden le van irva.
És mivel használod a szolgáltatást "alá is irtad".
2014. jan. 3. 12:19
A lényeg, hogy a pali addig nem követ el bűncselekményt, amíg nem tölti fel valahová a képed. Ha csak a gépén tárolja, az még nem számít bűncselekménynek, joga van hozzá, mert ami a facebook-ra felkerül nyilvánosan, azt bárki letöltheti. Ezért létezik privát funkció is. Legközelebb mond a barátaidnak, hogy ne tegyenek fel olyan képet, amin Te is rajta vagy. Vagy csak ne jelöljenek be rajta.
2014. jan. 3. 12:20
Kérdező, nem igazán értem a problémád. Ha sima, egyszerű képekről van szó, amiket bárki láthat a facebookon, mivel nyilvános, akkor nem mindegy, hogy a neten vagy az ő gépén van meg? Az meg, hogy letölti valszeg amiatt van, mert bejössz neki, de még ki tudja, hány totál idegen pasi töltögeti le a képeid, sőt mások képeit. Ha nem tudnád, ha egy képet felteszel a netre nyilvánosan, azzal engedélyt adsz a "használatára" úgymond, mivel megosztottad a nagyvilággal. Ha pedig idegesít az ember, tiltsd le. Nem fogja tudni feltörni a facebookod, ha csak nem árulod el neki véletlen a jelszavad.
2014. jan. 3. 12:23
hali, van már olyan funkciója a face-nek, hogy nem tudnak téged bejelölni, vagy ha bejelölnek - neked azt jóvá kell hagynod
-ha van valami újítás fb-n, akkor fent eddig nekem mindig megjelent egy útmutató kalauz...persze azt sokan le se hányják, aztán sírás a vége :/
2014. jan. 3. 12:39
jótanács: töröld/tiltsd le - egy idő után megunja
2014. jan. 3. 12:42
Bocsi, de te cseszted el.
Nem akarom isteníteni a Facebookot, mert mindent megtesz azért, hogy megnehezítse a dolgunkat, de azért nagyon sok lehetőség van, amit ki lehet használni. Simán beállíthattad volna, hogy a jóváhagyásod nélkül nem jelölhetnek meg képen.
Ja, és már nem azért, de minek jelölted vissza ezt az állatot??
És ha jelentéktelenek a képek, mit kezdhetne velük? Ha más töltötte fel, nyílván csportképekről van szó. Nem hinném hogy erre sok ember gerjethet..
Hagyd a francba. Bár ilyen embernél nem tudom mi lenne a megfelelő viselkedés.. Ha letiltod, lehet hülyeséget csinál. Egyszerűen ne írj vissza neki, ne lássa rajtad hogy ki tud akasztani.
Idővel csak lekopik...
2014. jan. 3. 13:48
40/43 A kérdező kommentje:
Most akkor nem lehet kép a saját fb-odon egy ilyen b*rom miatt? Szerintem a legtöbb embernél van kép. E nélkül elég semmitmondó egy profil. Az a túlzás ha vkiről több 100 kép is van. Levan tiltva h csak az ismerősök láthassák a megjelölt képeket is szóval külön egy ismerősnél nem lehet megtiltani h ne lássa a képeket. most akkor egy ember miatt ne legyen kép? ki ő?
Kapcsolódó kérdések: