Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Feljelentsem?
Figyelt kérdés
Van egy csávó, aki nem akar rólam leszállni facebook-on :( Mindig nyaggat h találkozzunk meg mindig mondja h mennyire tetszem neki. Egyszer láttuk egymást élőbe bizonyos ok miatt és utána bejelölt facebook-on és azóta nem hagy békén. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de van egy pát kép, amin megvagyok jelölve fb-on és elküldte nekem üzenetbe a képeket h milyen jól nézek ki. Én meg kérdeztem h te ezeket lementetted? És azt mondta igen. Hiába mondtam h törölje le, azt mondta nem fogja és h még van rólam sok. Félek h vmit csinálni fog azokkal a képekkel. pl: visszaélés. Mit tegyek? Ha itthon elmondanám, akkor apu ajtóstól rontana be a házába, egyelőre ezt nem akarom.2014. jan. 3. 11:42
2/43 anonim válasza:
Feljelentgetni felesleges. Tiltsd le.
3/43 anonim válasza:
Meg lehet neki mondani, hogy ne zaklasson, különben biztosan feljelented.
És a képeidet az engedély nélkül nem használhatja fel. Zaklatásért, és személyiségi jogod megsértéséért komoly
büntit lehet kapni.
4/43 anonim válasza:
Mi lenne, ha letiltanád? Ugye ez még nem jutott eszedbe?
5/43 anonim válasza:
tiltsd le vagy csinálj olyan profilt ahol nem léphetnek veled kapcsolatba olyankor akiket nem akarsz. Létezik ilyen opció.
6/43 A kérdező kommentje:
ha letiltom, akkor meg attól félek feltöri a fb-om, mert mondta h tud olyat :(
2014. jan. 3. 11:47
8/43 A kérdező kommentje:
de azt nem tűröm h egy idegennek képeim legyenek rólam a gépén :( Mit tud vele csinálni? Nem tudok lenyugodni, lehet elmondom apámnak.
2014. jan. 3. 11:48
9/43 anonim válasza:
Most komolyan, milyen fényképek lehetnek a neten, amik annyira kompromittálóak? Tojd le és kész.
Ha csak nem erotikus képek (de az facebookon tudtommal nem engedélyezik), akkor viszont legközelebb már tudod miért nem kell ilyen helyzetekben kamera elé állnod. Előbb gondolkodik és csak aztán fényképezik ;)
10/43 A kérdező kommentje:
most mivan? nem kell leorrolni, nem hiába tettem fel a kérdést :( azt akarom h segítsetek
2014. jan. 3. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!