Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molesztáltak, és ezt tettem. Szerintetek jól tettem? Feljelentsem? (részletek lennt)
Mielőtt erre választ kapsz, egy fontos kérdés:
A srác tudta, hogy 13 éves vagy? Nem védeni akarom - de nyilván befolyásolja a dolgokat. (én is találkoztam idegennyelv táborban sok évvel ezelőtt 13 éves csajszival, aki úgy nézett ki 18-nak, ahogy kell...)
Azért a molesztálás és a között, hogy egy 8.-os facebookon hülyeségeket írogat, igen nagy különbség van. Szerintem nem is nagyon tudnád miért feljelenteni, ráadásul ha most lesz 8.-os valszeg még 14 sincs...
Ha meg sejted, hogy mire megy ki a dolog, akkor minek beszélgetsz vele? Azt sem értem mi a baj azzal, ha egy veled egy idős masztizni akar veled ( attól eltekintve, talán hogy korai, de ezt embere válogatja)...
1-es kommentelő: igen lehet de nem is tudom a sulijában ahova jár ismerek egy lányt akivel joban vagyok és ő mondta már nekem az elején h para a srác... és mivan ha van egy sik hülye csaj és elmegy vele??? nem tudom.... :\\\
2-es kommmentelő igen tudta mondtam is neki hogy én ennyi vok ő meg 14 és hogy ez nem lenne-e kissé korai mire azt mondta h nem... mert oké engem is néztek még 16-17 nek de azok nem ilyenek voltak... azok csak ismerkedni akartak..
4-es : igen csak akk még nm mutatta a gép.
5-ős: lehet de én azért beszéltem vele mert olyanokat irt amiktől elhányom magam és azt akartam h féljen egy kicsit igy most h mindent tok rola kb. mondhatom azt neki hogy felakarom jelenteni... és ő bevette az egészet.... igenigen ő választja meg de ő nm csak masztizni akart velem... a maszti volt a "kezdet"..... nyalás, kemény se.x , és ha én elmek és nm akarom ki tudja mi a szart csinál velem...
PFffff. A srác nem tett semmi rosszat , 13 éves és ugyan egy kicsit biztos idióta de a korával jár ez a kíváncsiság.
Te meg g*ci vagy ám azt ugye tudod kislányom? "kiszeded" belőle direkt aztán fel akarod jelenteni? 13 évesen? Tudod egyáltalán mivel jár ez ? Szerintem nem.
Nem támadott le se semmi. Beszélgettél vele ő találkozni akart , az nem szexuális zaklatás ,hogy te "kiszedted" belőle ,hogy mit akar. Ezért nem jelentheted fel.
bocs, én értettem félre - úgy olvastam, hogy 18 éves.
Nos, ha 14 éves, akkor tudtommal még nem büntethető - de lépned azért kéne.
Csak nem biztos, hogy a rendőrségen - mert ott nem fognak foglalkozni vele.
Kezdetnek mondjuk a szülei. És egyébként azért pont, amit kérdeztél - nehogy valakit el tudjon vinni. ráadásul egy elhagyatott házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!