Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztáltak, és ezt tettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztáltak, és ezt tettem. Szerintetek jól tettem? Feljelentsem? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 13 éves vagyok és Facebookon rámirt egy fiu, aki most lesz 8-adikos.... jol elbeszélgettünk bár furcsáltam h rámirt mert nem is ismerem. Aztán mondta h találkozzunk egy elhagyatott házban. Én meg ekkor már sejtettem mire megy ki a dolog. És kérdezgettem pl hogy mikor? miért? mit akar ott? miért pont ott találkozunk. erre pedig csak azt válaszolta h dumálni akar... aztán végül kiszedtem belőle midnent mert megirta h azért akarja ott mert masztizni akar velem. ugy tettem mintha benne lennék a dologban és mindent kiszedtem belőle (hol lakik stb...) aztán megirtam neki az őszinte véleményem és mondtam h feljelentem szexuális zaklatásért.... Most nagyon be van sz.rva és kéri hogy ne tegyem de szerintem megkéne tennem...
2012. aug. 10. 15:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem élőben tette, így nem kell feljelentened, Fészbukon letilthatod, letörölheted, csak akkor jelentheted fel, hogyha fenyeget azzal hogy megver v megöl..
2012. aug. 10. 15:38
 2/21 okoska31 ***** válasza:
100%

Mielőtt erre választ kapsz, egy fontos kérdés:

A srác tudta, hogy 13 éves vagy? Nem védeni akarom - de nyilván befolyásolja a dolgokat. (én is találkoztam idegennyelv táborban sok évvel ezelőtt 13 éves csajszival, aki úgy nézett ki 18-nak, ahogy kell...)

2012. aug. 10. 15:39
 3/21 A kérdező kommentje:
kérlek irjatok komit mert döntenem kéne... :\\
2012. aug. 10. 15:39
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Írtunk ketten is.. olvasni tudsz-e?
2012. aug. 10. 15:40
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

Azért a molesztálás és a között, hogy egy 8.-os facebookon hülyeségeket írogat, igen nagy különbség van. Szerintem nem is nagyon tudnád miért feljelenteni, ráadásul ha most lesz 8.-os valszeg még 14 sincs...

Ha meg sejted, hogy mire megy ki a dolog, akkor minek beszélgetsz vele? Azt sem értem mi a baj azzal, ha egy veled egy idős masztizni akar veled ( attól eltekintve, talán hogy korai, de ezt embere válogatja)...

2012. aug. 10. 15:42
 6/21 A kérdező kommentje:

1-es kommentelő: igen lehet de nem is tudom a sulijában ahova jár ismerek egy lányt akivel joban vagyok és ő mondta már nekem az elején h para a srác... és mivan ha van egy sik hülye csaj és elmegy vele??? nem tudom.... :\\\

2-es kommmentelő igen tudta mondtam is neki hogy én ennyi vok ő meg 14 és hogy ez nem lenne-e kissé korai mire azt mondta h nem... mert oké engem is néztek még 16-17 nek de azok nem ilyenek voltak... azok csak ismerkedni akartak..

2012. aug. 10. 15:42
 7/21 A kérdező kommentje:

4-es : igen csak akk még nm mutatta a gép.

5-ős: lehet de én azért beszéltem vele mert olyanokat irt amiktől elhányom magam és azt akartam h féljen egy kicsit igy most h mindent tok rola kb. mondhatom azt neki hogy felakarom jelenteni... és ő bevette az egészet.... igenigen ő választja meg de ő nm csak masztizni akart velem... a maszti volt a "kezdet"..... nyalás, kemény se.x , és ha én elmek és nm akarom ki tudja mi a szart csinál velem...

2012. aug. 10. 15:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

PFffff. A srác nem tett semmi rosszat , 13 éves és ugyan egy kicsit biztos idióta de a korával jár ez a kíváncsiság.

Te meg g*ci vagy ám azt ugye tudod kislányom? "kiszeded" belőle direkt aztán fel akarod jelenteni? 13 évesen? Tudod egyáltalán mivel jár ez ? Szerintem nem.

Nem támadott le se semmi. Beszélgettél vele ő találkozni akart , az nem szexuális zaklatás ,hogy te "kiszedted" belőle ,hogy mit akar. Ezért nem jelentheted fel.

2012. aug. 10. 15:47
 9/21 okoska31 ***** válasza:
100%

bocs, én értettem félre - úgy olvastam, hogy 18 éves.

Nos, ha 14 éves, akkor tudtommal még nem büntethető - de lépned azért kéne.

Csak nem biztos, hogy a rendőrségen - mert ott nem fognak foglalkozni vele.

Kezdetnek mondjuk a szülei. És egyébként azért pont, amit kérdeztél - nehogy valakit el tudjon vinni. ráadásul egy elhagyatott házba.

2012. aug. 10. 15:49
 10/21 A kérdező kommentje:
ok de a srác totál para... és azért tettem, mert megakartam neki mondani vagy mutatni hogy velem ezt ne érted? és attól még nem vok ge.ci hogy nem birom ha igy nyomulnak vagy nem tom h milyen szoval jelemmezzem
2012. aug. 10. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!