Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztáltak, és ezt tettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztáltak, és ezt tettem. Szerintetek jól tettem? Feljelentsem? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 13 éves vagyok és Facebookon rámirt egy fiu, aki most lesz 8-adikos.... jol elbeszélgettünk bár furcsáltam h rámirt mert nem is ismerem. Aztán mondta h találkozzunk egy elhagyatott házban. Én meg ekkor már sejtettem mire megy ki a dolog. És kérdezgettem pl hogy mikor? miért? mit akar ott? miért pont ott találkozunk. erre pedig csak azt válaszolta h dumálni akar... aztán végül kiszedtem belőle midnent mert megirta h azért akarja ott mert masztizni akar velem. ugy tettem mintha benne lennék a dologban és mindent kiszedtem belőle (hol lakik stb...) aztán megirtam neki az őszinte véleményem és mondtam h feljelentem szexuális zaklatásért.... Most nagyon be van sz.rva és kéri hogy ne tegyem de szerintem megkéne tennem...
2012. aug. 10. 15:36
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Jézusom szegény kis srácot feljelentenéd egy ilyenért, else tudod hinni mivel járna ez.Am meg nem kellett volna beszélgetni vele ha te nem akarsz tõle semmit,letiltod és kész.Elõre félek milyen leszel nagy korodra...
2012. aug. 11. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!