Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molesztáltak, és ezt tettem. Szerintetek jól tettem? Feljelentsem? (részletek lennt)
" lehet de én azért beszéltem vele mert olyanokat irt amiktől elhányom magam"
Na ezek után lehet nem is ő a perverz :)
"azt akartam h féljen egy kicsit igy most h mindent tok rola kb. mondhatom azt neki hogy felakarom jelenteni" Mi mindent tudsz róla? Hogy masztizott volna veled? Vagy elmondta hogy recskázik? Lehet a korodhoz képest jó csaj vagy, és ha 15 lennék, én is dugnálak mint a lopott biciklit...
"ő nm csak masztizni akart velem... a maszti volt a "kezdet"..... nyalás, kemény se.x , és ha én elmek és nm akarom ki tudja mi a szart csinál velem..."
Majd ha bepasizol, rájössz, hogy mindig a petting meg a maszti a kezdet. Nyalás? Az max neked jó. Kemény szex? Ha jól sikerült a nyalás rárántassz neki, és akkor tuti nem kell attól tartani, hogy szex lesz belőle. ÉS akkor az arányotok is a normális 1-1 lesz :)
Azt sem akarom elhinni, hogy 13-14 éves korban már akkora erőkülönbség lenne közöttetek..., de
az egész logikailag ott van elrontva, hogy te elmész, mert nyilván ilyet 13 évesen nem csinálunk. Innentől kezdve felesleges köröket futunk.
"és azért tettem, mert megakartam neki mondani vagy mutatni hogy velem ezt ne érted?" Na így csinálnak a buta pitsák, kifognak egy gyökeret és utána majd ők megmutatják. Így szoktak keletkezni a nem tervezett gyerekek, innen fakad a családon belüli erőszak egy része és sorolhatnánk. Tudod, hogy kell megmutatni, hogy veled ilyet nem lehet?Mit kell tenni ha g.cire nem bírod, hogy így nyomulnak? Az elején elköszönsz, bezárod a beszélgetést és letiltod. Pár év múlva, ugyanezt megcsinálod piásan egy szórakozóhelyen, lehet a tévében látunk majd, mint a következő megerőszakolt lányt, mert te majd megmutatod...
Remélem érted érted mit akarok mondani, ha kicsit gondolkodnál és nem az indulatok irányítanának rég nem itt tartanánk. A feljelentéses dologra pedig biztos tudnának írni a jog témakörben pár buktatót.
Mindegy az a lényeg, hogy nem tett semmi olyat amiért feljelenthetnéd. ( mondjuk te nem is tudod )
Inkább más eszközökhöz folyamodj a letiltás és a para az jót fog tenni neki szerintem majd elgondolkodik.
De tudod mikor gondolkodna még el? Ha valaki , mondjuk apád vagy más lányok apja oda menne hozzá és erélyesen elbeszélgetne vele. Akkor biztos észbe kapna.
( nem úgy értem ,hogy megverni csak felvilágosítani úgy férfiasan)
15-ös: anyám nm törödik ezekkel
16-os: már lebeszéltek rola de köszi
nah 17-es:
1. jó ez kicsit félreérthetően hangzott, de nem vagy per.verz és kész :D
2. azt tom hogy nevelő szülőkkel él mert árva, tud főzni, tetszem neki mert megértő vok és szép (legalább is szerinte), az izlését is ismerem nagyjábol, és hogy elég para am (azt nm ő mondta hanem a barátnőm aki a sulijába jár) Ha 15 lennél... és ha én 15 lennék hagynám is talán ha nem lennél barom és ismernélek.... de 13 évesen nem tervezem hogy lefekszem bárkivel is... majd 16 évesen talán...
3. ugyanazt irom mint a másodiknál... én 13 évesen nm akarok senkinek se rárántani ha nagyobb leszek ok, de most még semmiképp se. És hidd el mert egy lány nem hiszem hogy bármit is tudna tenni ha elmenne ezzel a gyerekkel egy elhagyatott házba és a srác "többet akar" a dumánál...
4. nem fogsz látni mert nem megyek el. utálom a büdös, rohadt szorakozohelyeket, hányok a cigitől na meg a szágtol... és értem elkellett volna mennem de lépni akartam valamit... mert most azt hiszi apám este meglátogatja... és nagyon parázik és mondta h bármit megtesz csak ne jelentsem fel.. mondjuk semmi garancia nincs rá h nm folytatja ezeket de elfog gondolkozni.
5.: persze értem mit akartál és köszi a komit neked is .
18-as kommmentelő: értem én és mondtam is neki hogy este számitson apámra amitől elég para lett... :D de sajna nm fog megvalosulni mert apám nincs itthon... másokat meg nm akarom belekeverni...
Haha. 13 évesen nekem is ilyen véleményeim voltak.. Nem fogok cigizni,piálni,füvezni,bulikba járni, jól fogok tanulni, nem veszekszek soha a szüleimmel, csak a nászutamon szexelek először,stb.stb.
Pedig igenis cigiztem,sokat, piáltam, volt h többet ittam a kelleténél, kipróbáltam a füvezést, leromlottak a jegyeim, ordibáltam anyámékkal, lázadtam,stb. És mégis normális felnőtt nő lett belőlem.
A tinikor alatt a személyiséged rengeteget fog változni. Olyanokat is fogsz csinálni, amit most megvetsz, remélhetőleg később is csak kipróbálod.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!