Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tehetnék? Feljelentsem?

Mit tehetnék? Feljelentsem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 12 éves kislány még de nagyon érett és nagyon szerelmes lettem belé.. Én most lettem 14..

És őt márciusban akarata ellenére megfektették..

Volt 1 15 éves barátja és leitatta és rábeszélte..

A lányt azóta is zaklatják hogy mekkora egy ribanc

És azóta is depressziós.

Az anyja nem veszi észre mert nem jó a kapcsolata a lányával, de én nem győzöm vigasztalni szegénykémet..

És most mit tegyek? Szóljak az anyjának ? Vagy inkább maradjak csöndben??:/Én most leszek nyolcadikos, és mi lesz ha elmegyek ? Ki fogja őt megvédeni?://

És szerintetek mit mondana ha bepróbálkoznék nála?

Mellettem biztonságban érzi magát azt mondta és tudom hogy nagyon kedvel, ovi óta ismerjük egymást és egy utcában lakunk..

Nem tudom mit tegyek:/

2010. aug. 20. 10:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkep mond el a szüleinek, hidd el egy felnöt sokat tud segiteni mert ti akarmenyire tartsatok magatokat "bölcsnek" gyerekek vagytok!!! Csak vigyaz nehogy megtudja hogy te voltal mert annyi a baratsagnak. Egyebkent ö is hibas volt mi a faxnak kelet 12 evesen innia.

26 F

2010. aug. 20. 10:44
 2/20 A kérdező kommentje:

A fiú keverte bele a narancslébe a piát...

A lány lehet észrevettem de lehet hogy nem..

Ebben most tényleg nem ő a hibás

A fiú meg azzal dicsekedett hogy leitatta és megd'gta..

2010. aug. 20. 10:46
 3/20 anonim ***** válasza:
47%

Ne mond meg az anyjának, mert az neki is gáz.

Inkább továbbra is foglalkozz vele, kérdezd meg, mi volt a suliban, nem volt e baj, ha igen cselekedj, stb..

2010. aug. 20. 10:46
 4/20 anonim válasza:
100%

Szerintem beszéld rá, hogy mondja el a szüleinek, mert a szülők tehetik a legtöbbet érte, és tudniuk kell az ilyesmiről akkor is, ha egyébként nem törődnek a kislánnyal. Végülis ez valamilyen szinten az ő hibájuk is... Ezután állj mellé, és segíts neki, hogy elmondhassa, segíts bizonyítani az igazát, mert ez lesz a legnehezebb. De egyedül te ne szólj az anyjának, mert abból nem sok jó származna.

Nehogy most próbálkozz!! Elijesztenéd, mert az jönne le neki, hogy minden fiú egyforma. Most az a legfontosabb, hogy visszanyerje a bizalmát a fiúkban. Az jó dolog, ha melletted biztonságban érzi magát és kedvel is, de egyelőre elégedj meg a terapeuta szerepével. Ha többet szeretne, azt jelezni fogja, hidd el nekem. Ha csak most leszel nyolcadikos, akkor még van egy év, a dolgok meg fognak oldódni. Lényeg, hogy megértő, figyelmes és szerethető maradj. Lehet, hogy ő csak egy nagytestvért lát benned, ezt tartsd észben!!!

Asszem ennyi. Lehet, hogy nem sok hasznomat vetted, de reménykedek...ügyes legyél, szüksége van most rád!

2010. aug. 20. 10:48
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Büntető törvénykönyv:

"201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

209. § A 197. § (1) bekezdésében, a 198. § (1) bekezdésében, valamint a 201. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott bűncselekmények csak magánindítványra büntethetők, kivéve ha azokkal összefüggően nem magánindítványra büntetendő bűncselekményt is elkövetnek."

Ha gondolod szólj a lány szüleinek, de ezek a cselekmények azért csak magánindítványra büntethetők (ha a sértett vagy törvényes képviselője teszi a felelentést), mert egy ilyen eljárás nagyon megalázó ám, még felnőtt nőknek is, ezért sokan nem is tesznek magánindítványt. Mivel 12 éves, és mint írtad, nincs jó kapcsolata az anyával, ki tudja, h a család is hogy reagálna...

Nem fogom a 15 éves srác pártját, egy utolsó ganéj az ilyen... de ezt a dolgot, lehet h a lányra kellene bízni, hogy mi legyen az ügy folytatása. Sajnálom a dolgot nagyon.

2010. aug. 20. 10:52
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a Btk 201.§ rád is vonatkozik... és ha a 14 éven aluli beegyezésével történik a szex, akkor is bűncselekmény...
2010. aug. 20. 10:55
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

hűhű. szép lesz. :)

a csajszi megy a nevelőbe, szülőktől elveszik az tuti ha 12 évesen hagyták h igyon és megdugják, ez nem a lány felelőssége ilyen korban. :)

a srác meg aki megdugta azt is jól megbszák.

2010. aug. 20. 11:00
 8/20 A kérdező kommentje:

Én nem szeretném megfektetni.. És nem azért szeretem -.-

És mért menne a lány a nevelőbe?:O

Hiszen nem tudhatta hogy ez lesz -.-

És azt mesélte, hogy átment hozzá DVD-ni és kért tőle egy pohár gyümölcslevet és a fiú felöntötte tiszta vodkával.

A részleteket a lánytól és a fiútól tudom mert a lány azért mondta mert bízik bennem, a fiú meg dicsekedni akart mert tudja hogy mindennél jobban szeretem.

2010. aug. 20. 15:09
 9/20 anonim ***** válasza:
ezek elég nehéz dolgok,de sztem ne keverjétek bele a rendőrséget,mert az lelkileg még jobban megviseli.és te se próbálkozz be nála,csak szimplán elygetek nagyon jó barátok,mert nem hinném,h egy ilyen dolog után vágyik egy új kapcsolatra.
2010. aug. 20. 15:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Szólni kell a hatóságnak!!!
2010. aug. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!