Mit tehetnék? Feljelentsem?
Van egy lány, 12 éves kislány még de nagyon érett és nagyon szerelmes lettem belé.. Én most lettem 14..
És őt márciusban akarata ellenére megfektették..
Volt 1 15 éves barátja és leitatta és rábeszélte..
A lányt azóta is zaklatják hogy mekkora egy ribanc
És azóta is depressziós.
Az anyja nem veszi észre mert nem jó a kapcsolata a lányával, de én nem győzöm vigasztalni szegénykémet..
És most mit tegyek? Szóljak az anyjának ? Vagy inkább maradjak csöndben??:/Én most leszek nyolcadikos, és mi lesz ha elmegyek ? Ki fogja őt megvédeni?://
És szerintetek mit mondana ha bepróbálkoznék nála?
Mellettem biztonságban érzi magát azt mondta és tudom hogy nagyon kedvel, ovi óta ismerjük egymást és egy utcában lakunk..
Nem tudom mit tegyek:/
Mindenkep mond el a szüleinek, hidd el egy felnöt sokat tud segiteni mert ti akarmenyire tartsatok magatokat "bölcsnek" gyerekek vagytok!!! Csak vigyaz nehogy megtudja hogy te voltal mert annyi a baratsagnak. Egyebkent ö is hibas volt mi a faxnak kelet 12 evesen innia.
26 F
A fiú keverte bele a narancslébe a piát...
A lány lehet észrevettem de lehet hogy nem..
Ebben most tényleg nem ő a hibás
A fiú meg azzal dicsekedett hogy leitatta és megd'gta..
Ne mond meg az anyjának, mert az neki is gáz.
Inkább továbbra is foglalkozz vele, kérdezd meg, mi volt a suliban, nem volt e baj, ha igen cselekedj, stb..
Szerintem beszéld rá, hogy mondja el a szüleinek, mert a szülők tehetik a legtöbbet érte, és tudniuk kell az ilyesmiről akkor is, ha egyébként nem törődnek a kislánnyal. Végülis ez valamilyen szinten az ő hibájuk is... Ezután állj mellé, és segíts neki, hogy elmondhassa, segíts bizonyítani az igazát, mert ez lesz a legnehezebb. De egyedül te ne szólj az anyjának, mert abból nem sok jó származna.
Nehogy most próbálkozz!! Elijesztenéd, mert az jönne le neki, hogy minden fiú egyforma. Most az a legfontosabb, hogy visszanyerje a bizalmát a fiúkban. Az jó dolog, ha melletted biztonságban érzi magát és kedvel is, de egyelőre elégedj meg a terapeuta szerepével. Ha többet szeretne, azt jelezni fogja, hidd el nekem. Ha csak most leszel nyolcadikos, akkor még van egy év, a dolgok meg fognak oldódni. Lényeg, hogy megértő, figyelmes és szerethető maradj. Lehet, hogy ő csak egy nagytestvért lát benned, ezt tartsd észben!!!
Asszem ennyi. Lehet, hogy nem sok hasznomat vetted, de reménykedek...ügyes legyél, szüksége van most rád!
Büntető törvénykönyv:
"201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
209. § A 197. § (1) bekezdésében, a 198. § (1) bekezdésében, valamint a 201. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott bűncselekmények csak magánindítványra büntethetők, kivéve ha azokkal összefüggően nem magánindítványra büntetendő bűncselekményt is elkövetnek."
Ha gondolod szólj a lány szüleinek, de ezek a cselekmények azért csak magánindítványra büntethetők (ha a sértett vagy törvényes képviselője teszi a felelentést), mert egy ilyen eljárás nagyon megalázó ám, még felnőtt nőknek is, ezért sokan nem is tesznek magánindítványt. Mivel 12 éves, és mint írtad, nincs jó kapcsolata az anyával, ki tudja, h a család is hogy reagálna...
Nem fogom a 15 éves srác pártját, egy utolsó ganéj az ilyen... de ezt a dolgot, lehet h a lányra kellene bízni, hogy mi legyen az ügy folytatása. Sajnálom a dolgot nagyon.
hűhű. szép lesz. :)
a csajszi megy a nevelőbe, szülőktől elveszik az tuti ha 12 évesen hagyták h igyon és megdugják, ez nem a lány felelőssége ilyen korban. :)
a srác meg aki megdugta azt is jól megbszák.
Én nem szeretném megfektetni.. És nem azért szeretem -.-
És mért menne a lány a nevelőbe?:O
Hiszen nem tudhatta hogy ez lesz -.-
És azt mesélte, hogy átment hozzá DVD-ni és kért tőle egy pohár gyümölcslevet és a fiú felöntötte tiszta vodkával.
A részleteket a lánytól és a fiútól tudom mert a lány azért mondta mert bízik bennem, a fiú meg dicsekedni akart mert tudja hogy mindennél jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!