Miért van ez? Mit tehetnék ellene? Ti nem lennétek kiakadva?
Hát, erre mondják, hogy várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Figyi haver, ez így nem fog menni... TE menj oda, TE küzdj meg érte, TE mondd neki, hogy szép és kedves! Milyen férfi vagy te?
16/F
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:40. Gyönyörű megfogalmazás. Köszönöm! :)
Na álljunk meg egy szóra...
"eddig csak olyan lány akart velem összejönni, akinek f@sz kellett volna a lába közé"
"akart velem összejönni, akinek f@sz kellett volna a lába közé"
"f@sz kellett volna a lába közé"
Látod, itt a probléma. F@sz kellett nekik. Ha te készségesen álltál volna rendelkezésre, akkor már jelentősen jobban boldogulnál a nőkkel....
Semmi más nem kell,hanem hogy legyen sikerélményed.
Lődd be a séród,legyél tökösgyerek,és állj a sarkadra.
Persze ne akkor amikor a kiszemelt csaj körül még 8 barátnője van.Akkor nekem is megremegni a lábam azért,mert 8 kiscsaj gyilkos tud lenni:)
Ha annyira nem próbáltad,hülye ötlet,de jelölj be egy csajt facebookon.Mondjuk én utálom azt az oldalt.Bejelölöd,egy olyat akivel nincs olyan sok közös ismerősöd,de egy városban vagytok azért.Rádír 90% cseten,hogy ki vagy,és akkor mondhatod,hogy bejelölted,mert szép nap van,nem tudom csaj függő..beszéltek beszéltek,2-3 hét múlva pedig találkoztok.
Kezdőlépésnek nem rossz.Persze ha már efölött a színt fölött vagy,akkor szólj kitalálunk mást.
Geri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!