Miért van ez? Mit tehetnék ellene? Ti nem lennétek kiakadva?
Na ez egy jó pont..Elmerted hívni táncolni..
Beszélgetés sem olyan nehéz..
Ha gondolod írj privátot majd holnapra kieszelek pár ötletet neked.
Geri.
XD
Csak állsz és udvaroltatsz magadnak, mint egy csaj.
Ha odalép egy lány, aki tudja, mit akar, akkor meg az nem tetszik.
Elmesélem, mi jár ilyenkor a lány fejében:"Kéne egy pasi. Már egy éve nem keféltem. Á, ott az a kis mamlasz, az könnyű préda lesz. Nem az esetem, de tüzet oltani a moslékos vödör is jó."
A tökös pasik maguk válogatnak a csajok között, és szépen kiszálazzák közülük a normálisakat. Neked meg marad a maradék...
Ergo: a normális csajok nem mennek oda a fiúhoz, mert nem szorulnak rá, hogy ők udvaroljanak.
Odamész, megszólítod, nemet mond. ... és? Nem harap, nem halsz bele, nem evett meg, csak azt mondta, hogy nem.
Tiszta nyereség, nem kell rá több időt pazarolni, mehetsz a másik csajhoz.
Azok a srácok, akik oda mernek menni a lányhoz, szintén kapnak egy kosár visszautasítást, mire egy lány igent mond.
De ők sz.rnak arra a 6 nemre, amit kaptak, és csak az az egy igen érdekli.
A legjobb, legmenőbb pasikat is kikosarazzák időnként.
Tudod mi kéne neked? Tapasztalat.
Kipróbálni élőben, hogy nincs abban semmi életveszélyes, ha odamész a csajokhoz beszélgetni, kicsit megszólalsz. Idővel rátérsz a lényegre, és vagy kellesz neki, vagy nem.
A visszautasítás esetén nem hisztizel, nem duzzogsz, tudomásul veszed és kész.
Négy-öt próbálkozás után már tök lazán mész oda bármelyik csajhoz.
Igaza van az előttem szólóknak .. kezdeményezz aztán hajrá :)
mert nem csak olyan lányok vannak akik csak a szexre hajtanak..
16L
Uristen, ez meg kerdes?
Ha te tenyleg fiu vagy akkor oda mesz, probalkozol, nehogy mar elvarjad, hogy egy csajszi fog odamenni hozzad 'he, nincs kedved egy randir?'Tok gaz lenne.
Amugy meg legyel tokos fiam, a csajok nemszeretik a beszari kis fickokat....tamasz kell nekunk apukam, nem valaki aki a hatunk moge bujik...igazi ferfi kell...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!