Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tehetnék? Feljelentsem?

Mit tehetnék? Feljelentsem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 12 éves kislány még de nagyon érett és nagyon szerelmes lettem belé.. Én most lettem 14..

És őt márciusban akarata ellenére megfektették..

Volt 1 15 éves barátja és leitatta és rábeszélte..

A lányt azóta is zaklatják hogy mekkora egy ribanc

És azóta is depressziós.

Az anyja nem veszi észre mert nem jó a kapcsolata a lányával, de én nem győzöm vigasztalni szegénykémet..

És most mit tegyek? Szóljak az anyjának ? Vagy inkább maradjak csöndben??:/Én most leszek nyolcadikos, és mi lesz ha elmegyek ? Ki fogja őt megvédeni?://

És szerintetek mit mondana ha bepróbálkoznék nála?

Mellettem biztonságban érzi magát azt mondta és tudom hogy nagyon kedvel, ovi óta ismerjük egymást és egy utcában lakunk..

Nem tudom mit tegyek:/

2010. aug. 20. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Hühű:

miért is menne a lány a nevelőbe? Max. nagyon súlyos esetben is csak gyermekotthonba, ahol a fiatalkorúak nagy százaléka prostitúcióból él, ugyanis akkor megy el az otthonból, amikor akar, mert nem zárhatják rá az ajtót a nevelők. (ja, és az nem súlyos eset, ha szülő nem figyel a gyermekére, ez egy gyakori eset)

És a srác is fiatalkorú = nem fog nagyon pórul járni, pláne, h nem erőszak volt, csak alkohol és rábeszélés...

2010. aug. 20. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem senki nem dugott meg 12 évesen akaratom ellenére, részegen sem. Pláne nem a pasim, merthogy az akkor nem is volt... Legalább gyermek is lesz ebből a csodálatos bimbódzó szerelemből??? Csak gratulálni tudok, tapsoljuk meg a jövő generációját!!! Pffff..... :S
2010. aug. 21. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
bocs, akkor nem nevelő...hanem gyermekotthon. tudtommal egy ilyen esetnél el kell venni a gyereket a szülőktől.
2010. aug. 22. 12:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Én elkapnám a gyereket és kis fejszével lecsapnám a faszát!
2010. aug. 22. 14:25
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát, amikor megtudtam,hogy mit tett vele..

Én is ezt éreztem

2010. aug. 22. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami történt és szerintem te nagyon rendes vagy.

Ha elkerülsz középsuliba azért mivel egy utcába jártok szerintem nem probléma, hogy hétvégente átjárj a lányhoz.

Semmiképp ne próbálkozz be nála. Egyenlőre adj neki időt, hogy feldolgozza azt ami vele történt!

Fontos, hogy biztonságban érezze magát és ebben szerintem te sokat tudsz segíteni neki.

Ha szeretnél velem beszélgetni erről nyugottan írj privát e-mail-t.

13/L

2010. aug. 22. 18:19
 17/20 A kérdező kommentje:

Te korban közel vagy hozzánk..

Te mit gondolsz erről?

Ha átmennél a barátodhoz, leitatna és ha kell erőszakosan közösülne veled, te mit tennél? Mert a nagyobbak nem értik meg..

2010. aug. 22. 18:42
 18/20 anonim válasza:

nem ismerem az anyukáját,de csak az anyja.Tudnia kell róla...Ha velem történt meg volna akkor feljelentetném : |

14 L

2010. aug. 22. 21:02
 19/20 anonim válasza:

Hát szerintem minenképp jelentsd valakinek. Amúgy meg nem értem. Figyelj, tudom, h milyen traumán ment át a lány, de azért ezt el kell mondanom. 12 évesen mi a fenéért van neki palija. Már nem azért, az ilyen ne lepődjön meg. 12 évesen még barbie-znia kellene, nem pedig pasiznia. Ez 50%-ban az ő hibája. Aki 12 évesen pasizik, az ne sírjon, hogy megfektették. Teljes szívemből sajnálom a lányt, de tudod a mai fiatalok egyáltalán nem gondolkoznak, csak mennek a tömeg után...

Amúgy meg ha "úgy" akarsz bepróbálkozni nála, elég szánalmas vagy. Téged sem az ő lelki sorsa érdekel, hanem hogy bevágódj nála...

2010. aug. 23. 15:14
 20/20 anonim válasza:

Amúgy meg azt sem hiszem el, hogy nem érezte, hogy a narancsban más is van. Figyu nekem a vodkanarancs a kedvenc alkoholos italom, és marhára nem narancslé íe van csak úgy elmondanám. Teljes mértékben kivehető az alkohol íze.... Ezek után meg ne sírjon a lány, hogy 12 évesen ezt történt vele

Utolsó kommentező voltam

2010. aug. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!