Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskoromban molesztáltak. Ki mit tanácsol? Lehetséges ebből kikeveredni épen? Vagy adjam fel.
Mindenképpen ajánlatos felkeresned egy pszichológust, hogy közösen tisztázzátok, mitől van ez nálad. el fog veled beszélgetni. ne ódzkodj tőle, nem fog elmebetegként kezelni, hanem barátként, egyenrangó félként fog rád tekinteni. elképzelhető, hogy a korai szexuális tapasztalat a ffiak irányába vitt. nem azért mert homoszexuális vagy, hanem mert ezt a traumát azóta nem bírtad feldolgozni.
ne félj, nincs veled semmi baj, csak össze vagy zavarodva. az a fontos, hogy LÉPJ!
Majdnem egy cipőbe járunk, én lány vagyok és engem 5 évesen erőszakoltak meg az akkori fiú szomszédaink. Utána mindenki elhagyott és hátat fordítottak nekem. Egyedül keveredtem ki belőle, győztesen, mert már beszélni merek és tudok róla!
Fel a a fejjel, sikerülni fog!
írj egy privit lehet tudnék segíteni.
fiu vagyok, de hidd el nem akarlak molesztálni, de leeht tudnék segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!