Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon rossz. Nem tudom hogy lehettem ilyen kiskoromban. Mit tegyek? Infók lejjebb.
UHH....Ez non durva:S
De figyelj, ne görcsölj rajta, a dokinak semmi köze hozzá.
Te pedig ne érezd rosszul magad, lépj rajta tovább
én meg a jó anyádat vágnám arcon úgy, hogy jó messzire szálljon! Ez most komoly!
ez nem a te bűnöd, hanem anyádé4 Gondolj csak bele.....
amúgy meg, ne görcsölj ezen, anno amikor jól esett, az nem is biztos, hogy szexuális kielégülés volt. lehet, hogy anyád a szexualitást később tiltotta, szégyenteljes dologként ismertette meg veled. Nem szégyen a szexualitás, az meg aztán tényleg a szülők szégyene, ha a gyerek túl korán kezdi. Sajnos nálunk még mindig "szégyen" a szexualitás, pedig rohadtul nem az egyébként!
Szóval, még mindig szájon vágnám anyádat! (Bocs)
O.K., azt mondod, anyudnak semmi köze ehhez... elfogult vagy....
gondolj bele, de nagyon őszintén. Figyu, nem nekünk tartozol elszámolással..... egy gyerek mindig a szülő példáját másolja, vagy amire a szülőtől nem kapja meg a választ, istenuccse de megtalálja magának máshogyan, másképpen.....
szóval?????
4-5 évesen, ha nem láttad felnőttől, eszedbe sem jut, hogy ilyet csinálj. ha meg a másik "ludas" is csak ennyi idős volt, kötve hiszem, hogy létrejött volna közösülés, hiszen akkor még erre nem alkalmasal a kisfiúk nemi szerve...
te vagy nagyon el vagy tévedve a szexualitásban, vagy csak minket szívatsz, mert tanulmányt írsz a 4-5 évesek szexuális életéről.
ha meg így is van, tőlünk várod a feloldozást: NEM FOGOD MEGKAPNI!
Kapsz mindenféle saját tapasztalatokat, esetleg történtvalakivel ugyanilyen, próbáljuk neked magyarázni hogy nem nagy gáz... úgysem nyugszol bele.
Mondd el anyunak, tőle kapod meg az igazi feloldozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!