Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon rossz. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon rossz. Nem tudom hogy lehettem ilyen kiskoromban. Mit tegyek? Infók lejjebb.

Figyelt kérdés
Amikor 4-5 éves voltam nagyon sokszor voltam együtt az első fiú unokatestvéremmel. És valahogy felfedeztük a testünk örömeit, és szabályszerűen "szexeltünk". És sok ilyet játszottam a szomszéd lánnyal is és egy másik fiúval is. Nagyon bánom!!! Néha olyan lelkiismeret furdalás tör rám, hogy olyan nincs is... Ha el kell mennem nőgyógyászati vizsgálatra, mit mondok miért nincs meg a szűzhártyám? Azért ezt nem mondhatom! Biztos, hogy nincs meg, mert megnéztem. Mit gondoltok? Én már alig bírom ha eszembe jut... Emlékszem, hogy jól esett, néha bevillan az érzés is. (enyhén)
2009. máj. 25. 19:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Akkor magyarázd el h hogy állt fel a fiu farka... ha annyi idős volt mint te !!!!!!!!! na magyarázd el azt akkor talán hisz neked az ember...

omg

2009. máj. 25. 20:53
 22/31 anonim ***** válasza:

Hat nemnagyon tudok elkepzelni 2 4-5eves gyereket egyutt.Nem mondom hogy nem hiszem el ,nemtom hogy biologiailag mennyire lehetseges.

Ha kettesben vagy az orvossal akkor megkerdezhetned tole,mennyire lehetseges ez.Nem lehet hogy csak nyomkodta valahol a kozeleben es mashogy szakadt ki?

2009. máj. 25. 21:05
 23/31 anonim ***** válasza:

Egy 4-5 éves kisfiúnak igenis "feláll".

"Sok kisgyerek onanizál. Egyrészt azért, mert 4-5 éves korukban egy nagy adag nemi hormon kezd el termelődni bennünk, és különböző, véletlenül létrejött izgalmi állapotok megtapasztalása után ők maguk is igyekszenek kiváltani azt az érzést...

Ismerkednek a tesükkel, sőt egymás testével is, ez teljesen normális szakasza a fejlődésnek. Mondhatni: életkori sajátosság."

Keressetek csak rá a "gyermekkori maszturbáció" kifejezésre.

2009. máj. 25. 21:17
 24/31 anonim ***** válasza:

Itt van két link: [link]

[link]

Teljesen normális jelenségről van szó.

2009. máj. 25. 21:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. máj. 25. 21:34
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyermekkorban jelenik meg először a szexuális késztetés infantilis formája. ezért van, hogy ilyenkor sok ovis játszik papás-mamást, orvososdit, vagyit olyan szerepjátékokat, amik a szabad testfelületek mutogatásával jár. nagyon sok kisgyerek ekkor fedezi fel, hogy bizonyos testrészeinek simogatása örömet okoz. és lám, nagyon sok gyerek játszik ilyenkor csoportos szexuális játékokat. és ez pedig nem a szülő "hibája", sőt senkié sem, mert mint már hangsúlyoztam, ez egy természetes ösztön a gyerekben.

kérdező! ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, ezek tudatalatti cselekvések voltak, a felnőttkori aktív szexualitás első csírája. az lenne a nem normális, ha gyerekkorodban nem fordultak volna meg efféle dolgok a kis fejedben. ha továbbra is nagyon nyomaszt ez a régi emlék, nyugodtan mondd el édesanyádnak, hogy volt egy ilyen élményed még egészen pici korodban. ha felháborodik, vagy megdöbben, adj a kezében valamilyen gyermeklélektannal fogalkozó szakirodalmat, hadd olvassa el. de TE magad ezen ne emészd.

(egy leendő tanárnéni)

2009. máj. 25. 22:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Méghogy nem áll fel 4-5 éves kisfiúnak??? Az én nagyobbik fiam két és fél éves, és elég gyakran áll neki. Úgyhogy ez hülyeség.
2009. máj. 26. 11:55
 28/31 anonim ***** válasza:
hány éves vagy most ,kedves kérdező?
2009. máj. 26. 15:17
 29/31 A kérdező kommentje:
Az miért fontos?
2009. máj. 26. 16:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tényleg butaság emiatt lelkiismeret furdalást érezned. Nem véletlenül él még ma is kedves Freud bácsi szelleme köztünk... A gyerekek már egészen pici korban felfedezik a testüket, és itt nem arról van szó, hogy szexuálisan kiéhezettek, hanem arról, hogy a kisfiúknál a makk, a kislányoknál meg a csikló a legérzékenyebb, idegekkel telített terület a testen. Így jó érzés, ha valami hozzáér, láthatod, hogy a gyerekek gyakran nyúlkálnak a nemiszervüknél, mert jó érzés nekik. Ugyanúgy, mintha megsimogatnák őket, vagy ennének egy finom csokifagyit :D Ez így természetes, az őskorban az első embereknek is rá kellett jönniük, hogy hogyan szexeljenek, vagyis az ösztöneinkbe van táplálva. Ne gondold, hogy ezért beteges vagy, vagy akkor elvesztetted a szüzességed az unokatesóddal, mert hülyeség. Minden kisgyereknek van hasonló élménye és gyakori játék az is, hogy " ha megmutatod a te pisilőd, megmutatom az enyémet is". Nyugodj meg, kezeld természetesnek, tudod ez a világ rendje. Ösztönök. Másképp kihalna az emberi faj. :D
2009. máj. 26. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!